Ensam men stark, funkar inte alltid...


 
 
 
Jag kan förklara varför lite mer detaljerat i morgon. Jag ska krypa ner i soffan nu med syster efter en lång körning med en häst som inte ville stå stilla. Jag kör själv, sköter allt själv, rider själv, får lösa allt själv... det tar på krafterna. Denna helg var verkligen ett prov på allt, långt hemifrån, Cassador på nytt ställe och massa press på en. Det bli det när man måste göra allt själv, för vem ska hålla hästen när man behöver gå banan??!! Fredagen red vi 1.25 och 1.30, 8 fel i varje. Första 8 fel va mitt fel med en övertaggad häst, andra 8:an i 1.30 va Cassadors framben på tråkiga rätuppståenden. Lördagen red vi en kanonrunda, allt satt så fint och därmed en felfri 1.30. Finalen idag, söndag, kände jag mig verkligen helt ensam och hjälplös. Bet ihop och försökte lösa det på bästa vis. Jag red fram han noga och han var verkligen superfin, även på framhoppningen men kände att han var trött i koppen. Fösta riktiga meetingen så långt borta och med 4 klasser som man lägger fokus på. 4:e klassen blev våran första uteslutning, men jag är nöjd ändå. Vad jag kan se på filmen så rider jag han så mycket bättre nu än i fredags, visst finns det massor att slipa på. Så jag ska krypa ner, gräva ner mig lite, kanske drömma om att klona mig själv så jag kan få en tvilling som vill det jag vill och som förstår mig. Jaja, gräva ner, film, godis, mat och mys... NU!! 
 
 
Tack för att NI är underbara och stöttar mig!! Jag kommer inte sluta blogga, den ger mig verkligen styrka med er på andra sidan!! <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Anonym
2013-09-15 - 21:39:31

sv: hehe tack så mycket ♥
Vilka fina hästar du har!

URL: http://jmphoto.webblogg.se


Postat av: Lina
2013-09-16 - 09:59:12

Nej men stopp NU!!!
Inte deppa ihop, se hur långt du har kommit, ni är ju skitbra!
Ett meeting är ju tufft, kanske vart det lite för mycket för Cassador, han blev väl trött han också.
Ni kämpade väl och nästa gång går det ännu bättre :)
Vet hur det känns att alltid få klara sig själv, jag har samma problem själv och ibland kan man få kommentarer som "vad duktig du är" eller "vad modig du är" som gör ditt eller datt och jag brukar svara att "jag har ju inget val, jag är alltid ensam, jag måste lösa problemet"
Visst är det lustigt, när man skriver att man alltid är ensam så låter det som om man inte har några vänner men i mitt fall så har jag ett eget litet stall utan inackorderingar och vänner som inte är hästintresserade eller bor för långt bort.

Har visserligen världens bästa sambo men han jobbar jobbar jobbar och det tråkigaste han vet är att leda runt mig på helgerna på min unghäst som ska ridas in...
Jag har heller inga träningsmöjligheter hemma så det har också bara varit att lära sig att lasta och åka själv osv osv

Men ibland får man tänka positivt, typ fan vad bra jag är som klarar det här. Och det här har JAG gjort SJÄLV.
Medan andra behöver hjälp med minsta lilla så packar jag in mina hästar och åker själv för "jag är så jävla BRA"

För några dagar sedan skrev du att någon fått upp ögonen för er, VAD?
Sen var det ju någon som ville köpa Cassador så något rätt måste du göra.
Uppryckning!!!

Kram kram :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: