Vilken härlig dag <3


 
 
Jobbet va bra, ridturen va underbar och avslut med mat, Sis och film var det bästa. Jag behöver verkligen dessa stunder, varva ner, se en film så att jag kan fortsätta 200%. Några roliga saker har hänt idag, massa på jobbet men allt där är sekretess så det får jag inte prata om ;-) Jag har fått tillgång till alla 500 bilder som togs förra veckan, fotografen kunde inte välja ut så jag ska sätta mer ner i morgon och välja ut lite smultron som han sedan ska redigera. Det kom även två tjejer från stranden idag när vi red på utebanan. De undrade om jag ville följa med till stranden nästa gång, de hade en svag aning om att mina tog sig igenom vattendraget och även ner i havet. Jag svarade självklart, jag va ju nere sist med Cassador och han hoppade nästan glatt över vattendraget och gick ner i havet efter lite övertalan. Dessa tjejer hade fått hoppa av och leda hästarna i vattnet. Stackarna! Men lite stolt blir man över sina egna unghästar som kan övertalas :) 
 
 
 
 
 
 
 
I vattnet och kyler benen efter galopprunda :)
 
 
Till stranden tar det mellan 15-20 minuter att skritta och för mig brukar hela rundan ta 60 minuter, beror på hur mycket man vill galoppa men just nu vill jag inte åt en tävlingskondition. Bara blåsa ur hästkrafterna lite ;) Här nedan kan ni se bilder till och från stranden. Vi måste ta oss under två broar och den största tunneln ser ni på bild, väldigt lång men hästarna är vana vid den nu. Sedan är det gräsvägar nästan hela vägen till stranden, skönt att slippa asfalt i 20 minuter :)
 
 
 


Postat av: Carolin
2013-10-24 - 11:07:51

Så mysigt att kunna rida vid havet och på stranden! Vi har stallet precis vid havet så de flesta hagarna går ner till havet men vi har inga stränder här :-( men hästarna kan gå i och bada på sommaren om de vill :-)

URL: http://stallcarlsvik.blogg.se


Postat av: jullez
2013-10-26 - 21:08:35

Vilka härliga bilder! Tror Cassador gillar att stå framför kameran! ;)

URL: http://jullez.horseworld.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: