Världens farligaste vapen!!


 
 
 
Det är ta me fan TJEJERna i Sverige!!! De ljuger, sviker, snackar skit bakom, framför, NÄTET ja överallt. De MOBBAR, lurar, spelar ett spel, överdriver, svartsjuka, förgiftar en, och skjuter en bokstavligt!!!! Missade jag något?? Dessa falska djävlar är jag så fruktansvärt trött på!! 14, 16, 20, 25, 30.....ja åldern spelar ingen roll för de mognar aldrig, de vill helt enkelt inte!! Hade jag inte haft hästarna hade jag lätt bott utomlands!!! Speciellt i Halmstad....det måste vara vattnet de druckit under deras uppväxt och en del som kommer utifrån blir exakt samma men några få håller med mig. Halmstadtjejer är som en mussla, man måste koka dem för att de ska öppna sig!!! Men det är nog inte bara i Halmstad....
 
 
Det är lätt Sveriges farligaste vapen, de kan döda utan att skjuta!!!
 
 
 
 Det är tur vi har våra trogna vänner <3
 
 


Postat av: Linus
2013-10-24 - 23:34:17

Det känns som om vi män är lite mer enkla (enkelspåriga - javisst) när det är konflikter. Ett slag på truten och sen är det glömt.
Har aldrig förstått grejen med att baktala, sprida dynga, ljuga och inte kunna stå för sina åsikter.
Stå på dig bara - elaka tungor om dig tyder ju på att det finns någon form av avundsjuka mot att du faktiskt gör något bra!

Svar: Tack för din kommentar Linus!! Nej ni killar har ju det lite lättare med er killar mellan, ni borde smitta av er ;)
Ica

Postat av: jessie
2013-10-25 - 07:34:08

ja håller me dig i det du skriver och tro mig det är inte bara i halmstad tjejer är så. Även här i lilla norrköping snackas de och jag har aldrig förstått vitsen med att prata om andra..

URL: http://meandmyeiro.blogspot.se/


Postat av: Magda
2013-10-25 - 10:24:03

Förstår precis vad du menar! Visst finns det många Goa tjejer här också. Men i och med att jag kommer från Göteborg och vet hur lätt det är att prata med folk och träffa nya människor där så är det stoooor skillnad mot här i halmstad. Det är en helt annan öppenhet. Nästan ingen av minakompisar här är ursprungligen härifrån, säger kanske något om läget ;)!! Förstår inte varför folk ska vara som musslor! Hoppas du får en go helg! Kram Magda!

Postat av: Magda
2013-10-25 - 10:25:08

PS. Tack för en fin blogg, alltid kul att läsa om dig och dina fina hästar, hoppas vi ses i stallet ngn dag snart!

Svar: Glad jag blir för dina fina kommentarer och glad blir jag att ni gillar den <3 Tack!!!
Ica

Postat av: Mamsen
2013-10-25 - 11:16:54

Det var starka ord, men jag förstår precis. Det värsta är att oftast går de i flock, man skäms för sin ras. Det ligger något i att ensam är stark men man måste också orka hela vägen...
Tyvärr finns den här "rasen överallt" i alla tider på alla jobb osv. Vad jag har lärt mig under åren så är nog den svenska avundsjukan värst. Hellre ha en riktigt bra vän än 10 därute, det är mitt motto =))
Kram på dig och fortsätt på din väg.

Postat av: Lina
2013-10-25 - 19:21:02

Känns som jag missat något, har någon varit dum eller har du läst något och tänt till?
Jag brukar tänka så här, tjejer som beter sig så där är väldigt osäkra, det är inte roligare för den som drabbas men såna tjejer är väldigt väldigt små egentligen. Träffar man på en av dom ensam och konfronterar henne så blir hon oftast väldigt rädd och osäker.
Problemet är ju om dom gömmer sig bakom nätet och kan hålla på och mobba anonymt, då är det svårt att komma åt dom.
Gäller det irl så lär man folk hur andra får behandla en. Det gäller att stå rakryggad och tala om att man inte tar skit från någon.
Det är inte lätt, särskilt om man är ung och om dom självutnämnda coola tjejerna kommer i flock och trakasserar.
Har själv blivit tråkad när jag var ung, inte ren mobbing men lite utanför men jag har jobbat mycket med mig själv och som sagt vägrat ta skit, sagt ifrån och varit obekväm.
Jag är ingen kappvändare och tänker inte göra mig till för att bli accepterad eller få vänner, passar det inte kan dom dra åt helvete.
Jag är den jag är och står för mina åsikter, jag har hellre en riktig vän än ett gäng falska.
När jag blev vuxen började jag jobba på väldigt mansdominerad plats och då började vuxenmobbingen just på grund av att jag stod på mig. Allt gick bra tills inlärningsperioden var över och jag hade egna uppgifter att sköta. Det gillade inte killarna för det hade ju varit så trevligt att ha någon att styra över... Jaja, stannade ett år sen fick det vara bra trots att lönen var bra. Man måste alltid stå upp för sig själv och ha ett rejält lager skinn på näsan. Men jag lärde mig en intressant sak på denna arbetsplats, karlar tjafsar och gnäller och snackar lika mycket skit om varann som tjejer, dom har bara mörkare röst ;)
Vi tjejer är oftast så långsinta men många gånger beror det nog på att vi samtidigt är konflikträdda. Och varför blir man långsint och snackar bakom ryggen, jo för att man inte har fått upprättelse eller avslut (vi tjejer älskar avslut) och det kan man ju inte få om man inte pratar med den man har problem med.
Sen finns det så klart dom som älskar att snacka skit pga den berömda svenska avundsjukan "du ska inte tro att du är något"
Om någon skulle säga så till mig skulle jag säga "jo jag är något, om du inte tycker att du själv är något så är det ditt problem, inte mitt"
Önskar att alla kände att dom är värda något, med en bra självkänsla blir man också en bättre person och behöver inte försöka få andra att må skit bara för att man själv gör det :D

Kram på dig Erica, you rock!!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: