Så jäkla taggad, nu kan 2014 komma!!!!


 
Mina hästar älskar mig så mycket så de vill äta upp mig, hoppas att det är därför ^^ Min toffs i Corvettes mun och mitt hår i Cassadors... <3
 
 
 
 
Fullt ös idag med, men jag tog en liten sovmorgon till 7.50 ^^ Sedan drog jag till stallet, satt och tittade i Hippsons grymma övningsbäcker efter lite inspiration. Gick in i ridhuset och byggde fram en egen liten markarbetsbana. Idag hade vi travbommar på kortsidan, på ena långsidan 3 kryssräcken med 10,5 meter mellan varje, alltså 2 normala och 3 tillbaka. På den andra långsidan hade vi 2 galoppbom till kryss och 2 bom efter, cirka 3 mellan varje bom. Sist hade vi två oxrar snett igenom med 17,5 mellan och det blir 4 normala och 5 tillbaka. Vi hade alla hinder på låga kryss, lågt menar jag 40 cm. Mina har inte problem med några höjder och jag vill lägga all min fokus på att markarbetshoppningen ska sitta innan vintervilan. Anna red Corvette, en utav småtjejerna som hjälper mig med dem. De har aldrig hoppat dem innan och nu när jag kunde va med tänkte jag hon kunde få något lite mer att bita i än ridskolehästarna. Corvette va ju verkligen sitt rätta jag, lite småtjurig i galoppfattningen och suuuperpigg efter hinderna. Stackars Anna som slet med henne samtidigt som jag körde med dem, men jag va riktigt nöjd i slutet och Anna kämpade på riktigt bra och det sa jag även till henne även om hon inte själv va så nöjd. Men säger jag att det är bra så menar jag det, om det blir tokfel med mina hästar säger jag det. Jag är stenhård med det!!!! Anna skulle iväg snabbt sen så jag red Cassador själv, först kom min hovslagare in och hon frågade om hon fick rida honom och jag blev först lite chockad, men haha. Självklart! Mina hästar är så snälla och Cassador har inte lyckats slänga av mig än ;) *peppapeppa*. Hon hade verkligen en skön stil, söta och goa lilla Sandra. Men hon hoppade något skutt och hon gillade honom skarpt!! Sedan gick Corven ut och fick nya skor av Sandra medans jag tuggade på själv inne på banana, klockan va nu mycket och jag kände att jag egentligen skulle hoppa av och vara färdig, men nej jag kan verkligen inte gå ut från ett pass förens det känns bra. "Ge man sig in i leken får man leken tåla" Alltså har man byggt fram och värmt upp och hästen inte riktigt lugnat sig så får man bara jobba på... ;) Sedan PANG BOM YAAAAHOOO, vilken fin häst jag haaaaar!!!! Egentligen VILKA men eftersom jag la all min energi på Cassador, red närme 1,5 timme idag och shit mama vilken fin häst jag har. Visst vet jag det och tydligen alla andra men när man får den känslan, jag blir inte lycklig av att hoppa 1.30 med honom för det vet jag att han kan och har kapacitet för mer än så. Men när man har satt upp en bana blandat med travbommar och krysshinder på 40 cm och han i slutet tuggar på till en minioxer, stampar av precis innan hindret, hoppar runt och fint med sänkt huvud, landar, tuggar på fint med 5 galoppsprång tillbaka till nästa kryssoxer. DET ÄR EN VINST FÖR MIG!!!! <3 <3 <3 Han va så harmonisk idag, speciellt efter, fast det är han alltid efter han har jobbat och kännt själv att han gjort bra ifrån sig, vilken härlig häst han är!!!! =)
 
 
 
Den här bilden gillar jag, 3 små goa tjejer som fixar och man kan se att Cassador njuter =)
 
 
 


Postat av: Lina
2013-10-30 - 16:43:16

Vilken härlig bild :)
Kul att du är så taggad, 2014 blir ett bra år eller hur :D
Oj vad kaxigt att komma in o fråga om man får rida någon annans häst, det skulle jag aldrig våga eller göra men hon kanske sa det med glimten i ögat.
Har själv fått frågan några gånger och jag gillar det verkligen inte, hur säger man nej på ett bra sätt utan att såra den som frågar.
Visst har jag haft andra ryttare på mina hästar vid något enstaka tillfälle men då har jag valt själv.
Kul att det gick bra i alla fall och du verkar ha en supergullig hovis :)
Kram Kram

Postat av: Liana
2013-10-30 - 17:44:05

Så söt bild!! :)

URL: http://lianass.blogg.se


Postat av: Matilda
2013-11-03 - 13:32:45

Vad kul att se andra på sina hästar! Nyttigt! :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: