Min fina Pappi :)


 
 
För en vecka sedan fyllde min lilla Pappi hela 60 år, världens bästa Pappi. Tänk som han har fått stå ut med oss tokiga barn, men jag var ju självklart snällast, som ett litet lamm. Bääähääänäää, haha!! Jag är nog det svarta fåret i familjen, alltid något bus på G när jag va liten...^^ Pappa tog alltid med mig till badhuset varje vecka, så mysigt hade vi :) Pappa älskar att bada bastu så jag fick vänja mig när jag va liten, pappa sa det att alla bastagubbar minns mig då jag alltid skrubbade deras ryggar med bortse och busade med dem. ^^ Pappa har alltid jobbat hårt med sitt företag och är allt en liten arbetsmyra. Att ha eget har ofta inneburit 7 dagars jobb och sena kvällar. Men vi i familjen har alltid varit noga med att äta tillsammans även om det råkar bli lite för sent ibland. :) Pappa är riktigt händig och lite uppfinnarJocke i honom, han har även gröna händer och älskar att jobba med allt som växer. Både mamma och pappa gillar att pula i trädgården och köper gärna hem lite ovanliga buskar och träd. Pappa har även fått stå ut med ett X antal körningar till och från stallet enbart för min skull.
 
Skulle gjort detta inlägg förra veckan men den tiden fanns ju bara inte. I 60-årspresent av oss 3 barn fick mamma och pappa åka till Kurhotellet i Varberg, favoritstaden. Pappa kan ju inte åka iväg och göra något utan sin Fru, jag har aldrig sett två så kära, still going strong. Om mamma åker iväg och handlar eller åker någonstans så måste pappa ringa minst en gång efter henne. Och det behöver inte vara något vettigt han säger, han kan bara inte vara utan min mamma. Kärleksnyp och gnabb är vardag, som om de fortfarande va 20. Pappa skulle aldrig klara sig utan sin andra hälft, även om de jobbar och bor ihop 24/7 så skulle pappa gå under utan mamma. Den dagen jag hittar min andra hälft hoppas jag kunna skina lika starkt som solen vid dennas sida. Ser verkligen upp till mina föräldrar.
 
 
 
 
Pappa är världens bästa tokiga pappa. De skickade lite bilder innan från deras mysiga moments nere i Varberg. Pratade även med dem i telefon när jag satt i bilen och de har ju gått från tegelsten till Iphone 5. Mamma sa, pappa sitter nu och pillar på sin mobil, vilket inte hör till vanligheterna. När jag pratade med honom berättade han lite stolt att han tagit 95 bilder och man kunde höra mamma sitta fnissa i bakgrunden när hon kikade igenom bilderna. Ja det är ju bara för härligt att höra sina föräldrar lite barnsligt kära. 
 
 
 
 
 
Njut nu mina fina föräldrar, det är ni värda och pappa jag hoppas du bastar extra mycket och njuter i och vid havet. Vi barn älskar er så otroligt mycket och kan inte ha bättre föräldrar!!! <3 
 


Postat av: Lina
2013-10-12 - 10:45:32

Vilket fint inlägg och vilka härliga föräldrar du verkar ha.
Vad härligt att fortfarande vara kär i varann efter så många år det brukar ju försvinna lite, inte att man slutar älska varann men just att vara kär för det är ju två olika saker :)
Rätt vad det är hittar du någon du också, många tjejer (och killar) är ju så kräsna utseendemässigt så dom ser inte när dom kanske har rätt person framför sig.
Jag tycker inte att utseendet spelar så stor roll, det viktigaste är att killen är hel och ren och härlig :) Du vet, någon som man kan lita på och hålla i när det blåser. Någon som alltid finns där och bryr sig om en, DET är så mycket mer värt än ett snyggt ansikte eller en snygg kropp. Det är ju vad som finns i paketet som betyder något, om det sedan är lite mjukt på mitten och lite väderbiten i ansiktet spelar ingen roll, bara han har hjärtat på rätt ställe och inte är en latmask :D
Vad tycker du?

Postat av: Cajsa
2013-10-12 - 22:58:34

Måste bara säga en sak. Jätte fin blogg!!!!

URL: http://ponnydiggaren.horseworld.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: