Laddar inför Flyinge..


... Med en långpromenad och läskiga svartvita djur. Först blev Cassador en staty och visste inte vad han skulle tycka, men jag klappade och pratade med honom. Jag sa att de inte är farliga och att vi bara ska smyga förbi. Duktiga killen klarade hela vägen utan att krypa ut ur skinnet :)
 
 
 
 
Det blev en runda på 1,5 timme i skogen och lite galopp på banan kändes Cassador riktigt fin och fortfarande laddad. Sedan var det dags för bad och nu står han och väntar i boxen tills vi ska åka, i morgon börjar allvaret. Första klassen, min klass, börjar 08.00 :)
 
 


Postat av: Friskey
2013-10-02 - 16:26:08

Tur att ni klarade er förbi de läskiga kossorna ;)
Så där brukar min häst bli när vi rider förbi en fårhage på sommaren. Och man känner hur hela han blir nervös när vi väl går förbi dom, verkligen som om han är påväg ur skinnet. Sen blir han jättelycklig när vi väl har kommit förbi! Haha då kan han börja trava, frusta och slänga med svansen ;p Dom är så roliga ibland våra 4benta vänner :)

URL: http://friskey.horseworld.se


Postat av: Katarina
2013-10-02 - 17:19:16

Hej nu har veckans blogg vinnare kommit upp på bloggen kicka in och se ifall det var du/ni som vann :) Kram! http://shettisdrottning.blogg.se/2013/october/veckans-blogg-vinnare.html#comment

URL: http://shettisdrottning.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: