Förtjänar jag verkligen glitter och glamour??


 
 
 
När jag öppnade paketet från PERLSTOFT och fick se alla vackra smycken till mig och hästarna, jag tänkte, vad har jag gjort för att förtjäna detta, this is a girls dream....am I dreaming??
 
 
 
 
 
 
Just nu känner jag mig som en av världens rikaste människa på jorden. Jag har världens finaste familj som jag älskar så otroligt mycket och vi alla ställer upp på varandra. Jag har underbara vänner som alltid finns ett samtal bort 24/7, även om vi inte hinner ses så ofta på grund av att vi lever helt olika liv så finns de alltid där. Sedan har jag 2 helt fantastiska hästar, de ställer nästan alltid upp på en och har otroligt stora hjärtan och mycket kärlek att ge. Senast idag hade jag deras huvuden i knät och kunde pussa dem bakom örat, Hur många hästar accepterar det?? Det gjorde inte Cassador när han kom, fy vilken vilsen och orolig själ han va <3 Det enda som saknas i livet är ju den där mannen, men han dyker väl upp en dag. Sen har vi min sponsor, Perlstoft. Tänk att få vara så lyckosam att PerlStoft valde mig och mina hästar framför alla andra bloggare. Det är helt ofattbart men förbaskat roligt!! När jag idag öppnade paket efter paket med det ena smycket efter det andra, så lät det wow, wow och wow. Till mig själv och till mina hästar <3 Jag sitter fortfarande med ett armband och ett halsband om mig som jag inte vill ta av... ;)
Sist men ABSOLUT inte minst, min fina blogg och ER, mina underbara läsare!! Jag må inte ha tusen läsare (än) och 200 kommentarer men ni som följer mig och stöttar mig i alla väder, 1 eller 2 kommentarer so what!??? 1 kommentar från er innehåller kärlek, omtanke och massa fina och stöttande ord. Så länge jag har er är min blogg lika rik som de andra toppbloggarna. Jag vet vad jag vill och jag vill ge allt, satsa, vinna eller försvinna!!! Jag väljer här och nu, jag ska, jag vill och den som stannar får se. 2014 kommer att bli ett förbaskat roligt år, jag känner det på mig. Med er vid min sida, min familj, mina två fina hästar och en häftig sponsor, bling bling, what could be better????? =D =D
 
 
 
 
 
 
W W W . P E R L S T O F T .S E
 
 
 
 
 
 
Ni kommer att få se massa fina bilder på bloggen i dagarna, på både mig och hästarna. I morgon är min egna lilla privata photoshoot bokad med världens bästa hästfotograf, MIKE <3 Missa INTE det!!! =D  
 
 

Efter plåtningen så kommer jag och Ella att rida till stranden med busfröna, fullt ös.... ja vi får nog hålla i oss =D
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Lina
2013-10-17 - 18:36:03

OMG!!! Jag blir såå avundsjuk, jäklar vad snyggt!
Ja det är klart att du förtjänar en massa bling, grattis :) Men det är väl tjänster och gentjänster som gäller så nu är det till att göra reklam (vilket du i och för sig gör). Jag vill se dig i alla smycken (inte samtidigt ;) ) och så vill jag så klart se alla pannband på hästarna, så roligt. Men det är väl det ni ska fota i morgon?
Jätteroligt och shit vad snygg (snyggare hehe) du blir med allt glitter :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: