Blond, brun eller svart =)


 
 
Hårfärg, klippning, styling och förändring. Det som sitter på våran knopp är vi väldigt måna om, även killar har blivit väldigt fixerade och bryr sig om sitt hår, vilket tycker jag är roligt. Det finns ju självklart de som tar styling till överdrift och kan inte gå utanför dörren utan att ha en perfekt frisyr. Men jag tror de flesta som håller till i mina krokar tar lätt på sig hästsvansen eller en bulle i håret när de ska handla elle gå på stan :)
 
Här kommer nu lite hårbilder, jag kommer att stylas den 4 november och kommer nog att förändras en hel del, till vad vet jag inte :) Jag har varit blond i 25 år och färgade håret för första gången för 2 år sedan, och jag älskade den fina bruna färgen och det korta och lättskötta håret.
 
 
 
 
 
 
Denna färg fick jag andra gången till en photoshoot och tyckte den va riktigt fräck och stack ut lite.
 
 
 
 
Denna bilden är tagen förra sommaren :)
 
 
 
 
 
 
Jag har även haft lugg några gånger, men den växer ut så förbaskat fort hela tiden så jag tröttnar att behöva underhålla den ;-) Men snyggt är det att kunna förändra sig själv ibland!!
 
 
 
 
 
 
Så här ser mitt hår ut nu, naturligt blont och helt min egna färg. Lockarna är ju självklart fejkade ;-)
 
 
 
 
 
Mitt hår växer som ogräs, så klipper jag av det nu till kort kommer jag ha lagom långt till sommaren och väntar jag till sommaren därefter kommer det vara lika långt som nu. Jag älskar att ha långt hår på sommaren, tycker det är vackert och snyggt. Jag kan göra så mycket frisyrer och leka med det, på hösten och vinterna är det bara i vägen och kort hår är så skönt. Så längtar nu tills det åker av. Jag kommer att lägga ut bilder på bloggen sen, före och efterbilder =D
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: