Arg som ett bi...


 
 
Då hade man sovmorgon för första gången en vardag och vad får man, JO BÖTER!!! =( Man blir så fruktansvärt arg, ledsen och besviken, först på sig själv att man ställt sig på tydligen fel plats och sedan arg på dessa jäkla lapp-lisor. Men jag ska väl vara "nöjd" med det, gick runt och kikade på de andra bilarna och någon hade lyckats få 700 ;) Jag skulle aldrig kunna jobba som det, jag skulle gå runt och ha ångest för att man förstör för andra. Tänk er mig, jag slutar jobba sist av alla i Halmstad, ialf bland de sista. Tror ni att det finns många parkeringsplatser kvar till mig?! =( Ja ja, suck, pust och grrr.
 
 
 
 
 
 
Hade planerat en skrittrunda med hästarna men med mitt humör ville jag bara dit och hem. Jag var där 1 timme och fixade allt, de kunde gott ha en vilodag båda två. Det var de värda, lite "arga" pussar fick dem allt, försökte tänka på annat men jag hatar verkligen att få P-bot.
 
 
När jag kom hem drog jag, syrran och Lilly ut på en kylig promenad. Det blåser verkligen en hel del i Halmstad men jag klagar absolut inte, det är faktiskt regnfritt <3 Så mysigt att ha hund för då måste man verkligen ta sig ut och promenera, även nu när jag har Sis så är det supermysigt med sällskap. =)
 
 
 
 
 
 
Gick inom Gzim och hans salong Update. Jag har gjort lite modeljobb åt honom och han har ett nytt på G så jag var bara här och stämde av lite grejer. Eftersom vi ska fotografera ute och det måste vara mycket kallare, gärna frost eller snö så får vi vänta ett tag till. Vad det blir av håret får vi se, jag hoppas på en förändring ialf =)
På Tv kan ni se några småbilder på mig och även när det rullar så kommer det upp andra bilder och filmer, lite coolt att se sig själv.
 
 


Postat av: Amanda
2013-11-13 - 13:48:58

Fy vad typsikt med böter..

URL: http://amandadudas.blogg.se


Postat av: Christa
2013-11-13 - 21:31:02

Och det suraste är ju att man själv gjort fel ;-/ Sedan är det oerhört trista pengar att "slänga bort".
Bryt ihop, och kom igen ;)

Kram, Tant C

URL: http://sangrud.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: