Min högra hand


 
 
Jag tänkte nu göra ett inlägg om min högra hand, Maddemedryttaren ;)
 
Jag jobbar inte med hästar utan har ett heltidsjobb som ska skötas samtidigt som min hobby tar mycket tid då den handlar om två tävlingshästar. Jag la ut en annons på hastnet.se att jag sökte en medyttare till min 5 åriga skimmel. Efter en kort stund nappade madde och skickade ett mail till mig och vi bestämde en dag då hon skulle komma och provrida, träffa hästarna och den farliga, mig. Haha, nejdå ;) Men jag är superduper pedant och noga när det kommer till hästarna. Jag vill ha ordning och reda, ärliga männsikor i min närhet och massvis med goa skratt och leende. MYCKET viktigt att man samtidigt har roligt även om det är på stort allvar när det gäller hästarna. Det är stora djur på flera 100 kilo och en spark kan ge men för livet eller värre...
Hon hjälper mig nu med båda hästarna, som idag har jag jobbat hela dagen och inte kunnat åka till stallet utan då tog hon hand om båda min trollungar. Igår kom hon när jag putsade allt läder och jag hade bakat min kladdiga kladdkaka som vi smaskade på, sedan hjälpte hon mig med hästarna. Jag hoppade och hon skrittade fram den lilla gråa för hand och kunde samtidigt höja hinderna.
Nu på torsdag följer hon med på träningen till Båstad och på söndag följer hon med till Helsingborgs tävling. Kan jag ha det bättre?!? Vi har inte kännt varandra så länge men det känns som att vi förstår varandra och vi är nog lika tokiga och galna privat. Man är ju alltid lite mer fokuserad och sammanbiten när man handskas med hästarna. Jag hoppas att hon vill finnas vid min och hästarnas sida så länge hon bor i Halmstad. Jag vet att hon kämpar med plugget för att komma in på veterinärskolan, sjukt målmedveten och önskar verkligen henne all tur att hon kommer in, även om det betyder att jag kommer att förlora henne... :(.....men det händer inte innan augusti ialf, hehe.
 
Nu ska vi blicka framåt, vi har många tävlingsdagar framför oss, vi har Falsterbo i sommar och sedan Flyinge i höst. Vad som händer innan, då och efter, det får vi se, men så länge man är ett gott team, hästar som älskar att tävla och att man har grymt roligt, det är det som är guldet i skattkistan =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: