Min fina brum brum


 
 
 
Corvette
 
 
 
Corvette va riktigt fin igår. Hon var heller inte så övertaggad som hon ex var vid banhoppningen förra veckan, och det va riktigt skönt. Hon har verkligen koll på sina ben när det kommer till att trava över ett par bommar, cassador kan vara lite snubblig ;) Gjorde likadant med henne, travade först på bommarna på volt, hoppa fram på kryss och sist den andra övningen på volt. Hon har ju en tendens till att kröka på nacken men jag jobbar fortfarande med att få upp huvudet i anridningen och ja hon har ju blivit mycket mycket bättre men måste stärka sig lite till. Hon är riktigt fin nu när man rider henne på marken, hon kan bli lång och låg men det kräver mycket jobb och tålamod då hon gillar att slänga med huvudet. Jag filmade bara näst sista gången jag kom på banan och då kan man se att hon gärna vill flyta ut från volten på sista övningen men tillslut svarar hon på ytter. Synd synd att jag inte filmade sista gången jag kom för då gick hon lugnt och stadigt in på den sista övningen och höll sig på spåret och va så klockren innan, över och efter. Hon fick så mycket beröm efter denna rundan att hon tog åt sig så mycket att hon brallade till ordentligt av glädje att satte full fräs framåt och va så glad =) Känns roligt att hon verkligen förstår mig, aaaa jag förstår mig inte alltid på henne haha, men jag vet när hon är glad och ledsen och det är ju viktigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efteråt hade jag en som hjälpte till att plocka undan :)
 
 
 
 
Sötnosen, så skönt att man kan släppa henne helt när man plockar undan och hon går oftast efter mig men ibland stannar hon och nosar på något som ser intressant ut =) Sen kan man vissla på henne så kommer hon, som en stor hund ;)
 
 
 
*ps, ser ju underbart ut med glasridhus när solen lyser, men brrr så kallt när det är minus. Tur det finns varma kläder ;-)
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: