Lång dag i stallet..


 
 
 
MIN PRINSESSA!!!! <3
 
Corven tar en eftermiddagslur så sött i sin rosa klänning ;-)
 
 
Idag var det en väldigt lång dag i stallet. Fick först sovmorgon vilket min kropp och knopp inte är van vid så det var gudaskönt och sedan cyklade jag till stallet strax innan 11. Vilket underbart väder det var idag med. Så fort jag kom till stallet drog jag av mig jackan och den tog jag inte på mig fören vid 18.00....när jag åkte hem ^^ Man kan verkligen fördriva tiden i stallet... ^^ Men dagen innan tävling så är det massvis man ska ha koll på. Jag har badat båda mina trollungar som nu luktar alovera mmmm :) Cassador stod snällt och fint då jag red han innan men Corvette var jag tvungen att bada innan jag red då vi skulle ha möte och ridpasset skulle bli lite senare. Bäst de badar medans solen fortfarande är uppe och det är varmare ute. Såå Corvette stod inte stilla, någon gick förbi och undrade om hästen galopperade ^^ Hon gillar tydligen att stå på bakbenen när hon har lite mycket energi i sig + bad. Räcker att man kommer en bit till spolspiltan och så fort hon får syn på den fryser hon till och vägrar gå mot den. SOM tur är kan jag övertala henne rätt snabbt då hon har lärt sig vem det är som bestämmer, JAG =)
 
 
 
 
 
 
Kröp ner hos min lilla prinsessa och vi myste lite, pussades och tog lite kort. Sen när jag gick därifrån så följde hon efter mig. Ni ska se när hon springer lös i ridhuset och följer efter mig. Står det hinder framme kan jag springa och hoppa över och hon efter, det måste jag filma någon gång ;D

 
 
 
 
 
 
 
Efter Corvettes galoppbadtur så skrittade vi ut i skogen och sedan red vi i ridhuset. Idag var hon helt underbar min lilla vän. Mycket turbo och lite tjurig när jag flyttade henne för vänster, men ack så fin hon var idag. Kunde inte kännas bättre dagen innan D, eller stort T, för Tävling ;-) Önskar och hoppas att hon får vara frisk och kry för denna dam är så livsglad och vi har mycket vi vill visa världen. Små hästar kan leverara med även om ingen tror på dem. Corven är nya Ninja la silla =)
 
 
 
 
 
Cassador red jag först och jag skrittade ut han med, så underbart väder. Han var ganska lugn idag och jag tror han var lite mör sedan i torsdags men jag red igenom han ordentligt för jag vet hur han blir på tävling så jag kan inte ha någon ångest för det.
 
 
 
 
 
 
Sedan badade jag honom och det var ganska tidigt på dagen så han åkte ut i hagen igen. Självklart skulle han rulla sig men efter att han torkat så var jag där ute med borste och kam så han blev ren igen. Se som han glänser min prins =) Han va riktigt mysig idag så han var nog lite trött. Jag viskade i hans öra att han borde sova ordentligt inatt för i morgon ska vi åka och tävla. Det märker vi i morgon om han lyssnade på mig =)
 
 
 
 
 
 
 
*Förlåt för att filmerna från träningen dröjer, det har strulat med att ladda upp dem. Lovar att allt kommer i morgon.... dessa sladdar och teknik..... :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: