Segt väder..


 
 
Jag måste gå upp till stallet så jag kan cykla hem min fina röda cykel :) men eftersom himlen öppnade sig fick jag snällt vänta.
 
Precis nu när jag går mot stallet skriver jag det här och jag höll på att krocka, bokstavligt.. Med en gående man som hojtade till framför mig och skrattade. Dessa förbaskade mobiler, tänk va mycket skada de kan orsaka. Och vilket beroende den kan ge en ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan måste jag berätta en rolig sak som hände. När jag vaknade vid 7 första gången i lördags morse så kom jag på att jag slängde in min fina midsommarklänning i tvätten då den hade fått i sig en hel del rosé under kvällen. Jag gick ut från min lägenhet på våning 3 och när jag började gå nerför trappen så hörde jag ett flåsande ljud. Jag gick nerför trappen medans jag lyssnade och letade efter vart ljudet kom ifrån. När jag kom ner på första våningen lät det väldigt skarpt och jag gick in mot dörrarna. När jag kommit en bit ser jag ett par fötter vid hissen, sakta gick jag fram och såg en kille i shorts och t-shirt ligga och sova på golvet. Stackars kille, ingen är värd att sova utanför sin lägenhet på golvet, el kanske?! ;-)
 
 
 
 
 
 


Postat av: Friskey
2013-06-23 - 14:57:16

sv: ja visst är han söt! :D

Haha stackars kille och sova på golvet utanför! Undra om han blev utslängd eller om han helt enkelt inte hann in innan han somnade?;)

URL: http://friskey.horseworld.se


Postat av: Jarina
2013-06-23 - 17:26:22

Svar: Tusen tack!

URL: http://jarina.fi/


Postat av: Johanna
2013-06-23 - 20:50:35

Sv; Tack! =) Vad roligt att höra! :D

URL: http://tallbackan.blogspot.fi


Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film
2013-06-23 - 21:31:56

sv: ja, de är fint sj

URL: http://efji.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: