Ont i magen =(


 
 
Fick jag när jag läste igenom kvalreglerna för 6-årschampionatet. För att ta sig till championatet måste Cassador ha 3 nollor i 130... jag hade fått för mig att det var bara 2 på dålig grund av Falsterbos kval, där behövdes bara 2 nollor i 130. Så ja, ont i magen har jag haft. Det har lättat lite nu men det är bara att bita ihop och få till en nolla till. Jag som hade tyckt det va skönt att bara lägga ALL FOKUS på den lilla gråa skruttan och hennes 2 nollor till i 120. Men vad är vardagen utan lite drama?? Så går det när man är gröngöling, världens amatör och mer eller mindre ensam..
 
För vem talar om för mig vad jag ska göra och tänka på?? Jag vet, jag vet, regler och sådant kan jag inte lägga över på andra. Min sak att lära mig och läsa igenom noga, men det tar på krafterna att kunna behöva veta och kunna allt själv.
 
 
Jaha, då var det dags att tänka om och LADDA om alla batterier som finns. Borde ju inte vara så svårt då man har haft semester från hästryggen i 5 veckor. Har ju både hunnit vila upp mig, blivit lat och ja väldigt lat.
 

Jag har till v.38 på mig att kvala hästarna, jag ska nu ha 2 nollor i 120 med Corvette och 1 nolla i 130 med Cassador. Jag har planerat in 4 tävlingshelger med sista som deadline. Jag vill heller inte börja tidigare än v.35 då de kommer hem nu från betet v.31 och jag vill verkligen att de ska vara både taggade och i fin form igen för att kunna prestera och plocka hem sina nollor.
 
Jag tänker även så, de har tävlat och tränat lagom mycket för deras ålder och kan de inte sätta sina resterande nollor under dessa tävlingar så är de inte redo för Championatet. Tycker jag både är rimligt och förnuftigt, om jag nu får prata från min vettiga sida. Men visst är det även så att de KANSKE hade satt ALLA sina nollor om jag hade haft en proffsryttare. Men hade mina hästar accepterat det, ja menar, när jag hade en annan ryttare (som tävlat och placerat sig i 1.50) på Cassador förra året så frågade folk hela tiden varför jag inte red honom själv?? Och nej, hon lyckades inte kvala honom till Falsterbo i 120. Jag tror själv att Cassador har valt mig nu, så jag tänker inte låta någon anna tävla honom, vi har alldeles för roligt :)
 
 
 
H å l l   n u   a l l a   t u m m a r n a ! ! !
 
 
 
 
 


Postat av: Kate
2013-07-31 - 17:24:48

Hej, hoppas du får en fortsatt bra dag! Skulle vara jättekul om du ville kika in på min blogg och kanske lämna en kommentar efter dig, kram!

URL: http://katestipica.blogg.se


Postat av: ThereseL
2013-08-07 - 15:19:35

Nu kommenterar jag igen;)
Gillar din blogg, och när jag nu såg detta inlägg så tänker jag att du kan inte bo så långt från där jag bor (falkenberg) eftersom du i princip tittar på samma tävlingar som jag gör!
Jag har också tänkt starta i Varberg, kanske ses där!;)

URL: http://thereselindh.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: