Fullt Ös...


 
 
 
 
 
 
Hej Alla!!
 
Haft fullt mina första dagar på semestern, träffat släkt, ny kusin, brorsbarn, familjemys, tvättat en hel del och även vakat över mina hästar som släppts på bete en bit ifrån där jag bor med familjen. Så fullt ös kan man lugnt säga, har nog tagit sovmorgon en dag men sedan har jag haft fullt upp hela dagarna. Mycket som ska fixas innan jag åker på lördag morgon....till F A L S T E R B O ! ! ! 
 
Det har även varit lite strul med hästarna då Corvette, min 5 åring inte riktigt varit den snälla hästen mot Cassador, min andra häst (hunden). Hade ju varit så skönt om de kunde gå ihop då de är vana vid varandra men tyvärr har Corvette en riktig hatkärlek till honom. Så vi fick byta om lite bland flockarna, Cassador har nu en helt underbar tjej (2 år och mycket större än honom) som heter Dahlia och dem är sååå kära <3 Min fina hopphäst är verkligen värd en riktig romans och härlig semester...medans den där gråa vildingen kan få gå med små busiga 1 och 2 åringar. De verkar vara på samma nivå och lika tuffa som Corvette så riktigt skönt att hon inte kan köra med dem =)
 
 
Sedan måste jag erkänna en sak till jag har äntligen skaffat mig I N S T A G R A M... Haha!! Bättre sent än aldrig ;-) Ni hittar mig på ICUSEN....svårt va ;) Så lagt mycket energi där med.
 
 
 
 
 
Här kommer en bild på kärleksparet, visst är dem söta?! <3
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: