Fredag idag :)


 
 
Jag brukar alltid börja ridpassen med Cassador då jag vill spara det jobbiga till sist men nu måste jag börja vänja mig att Corvette alltid kommer gå dem första klasserna, så idag fick jag börja med Corvette. Jag ställde upp övningen som jag visade i föregående inlägg och Corvette va lugn när jag red fram henne och använde travbommar som låg på böjd linje. Sen travhoppade jag henne och hon va ganska lugn. Sen kom jag på linjen med bom 15m framför och 18m bakom och ett räcke på 40cm och hon blev lycklig och drog. Andra gången svarade hon mycket bättre sen kom hon några gånger jättefint och några gånger i turbo efter hindret. Men hon skötte sig.
Cassador va lugn och fin idag, inte explosiv som han ibland kan vara i ridhuset och förskräckligt tittig och spänd på alla fyra hörn. Övningen passade honom bra, lite svårt att komma tillbaka efter hindret och hålla ihop kroppen, han har en tendens att glida ur spåret men bättre sista gångerna. Får vi öva nästa vecka med!!
 
 
 
Nu har jag fixat amerikanska äggmackor med ost på till tävlingen i morgon, lärde mig det när jag var i USA. Mmm, dem är så sjukt goda och sjukt enkla att göra. Du steker ett helt vanligt ägg och när du vänt klart ägget så lägger du på massa ost på som ska smälta en stund och sedan lägger du ägget i en dubbelmacka. Helst ska det ju vara bagels till men svenska frallor funkar med :) Har även med mig muffins, tror allt att vi ska klarar av en tävlingsdag i Laholm i morgon!!
 
 
 


Postat av: Mamsen
2013-02-03 - 15:06:59

Mmm.. ser gott ut, får du bjuda på nästa gång vi kommer.
Kul att det gick så bra för hästarna, mjukstart för både dig och dem..=))


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: