Spännande =)


 
 
Veckorna går fort, tiden går fort.. snart är det 2014 och ett nytt år att plantera upplevelser, lärdomar och underbara minnen. Som det ser ut nu ska vi fira Nyår med ett stort gäng, men bara några smådetaljer kvar innan jag berättar mer :) Var i stallet en snabbis idag, Corvette va helt galen i hagen och skulle bokstavligt busa med mig med sina rodeobockningar medans jag mockade hagen... hujedamig. Vilken tokig häst jag har =) Cassador va lugn som en filbunke, han verkar njuta riktigt av sin vila men när vi väl rider ut i skogen så har inte Corven en chans att komma ikapp hans skritt.
 
Idag börjar jag jobba klockan 13.00 och i morgon börjar jag jobba 08.00. I morgon är det lucia och jag ska hjälpa till i matsalen, det är såå roligt att få träffa massa gott folk och göra något annat. Vi lagar ju ingen mat själv så vi serverar bara och fömodligen kommer det vara massa FIKA!!
 
Fredag kväll blir det mys med Petra och på lördag ska jag på julbord med jobbet. Fullt ÖS helt enkelt =) Ni kommer att få se hur jag kommer se ut på lördag, lägga ut lite outfitbilder =)
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Mamsen
2013-12-13 - 08:11:33

Fina ni är =))
Kramis


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: