Läsare <3


 
 
Jag brukar ju då och då publicera era fina kommentarer som jag får, jag behöver inte ha tävling för att länka era bloggar m.m. Jag kör ju mitt egna race och bloggar på mitt egna sätt.
 
 
Fick denna gulliga kommentar av MalinKalin.blogg.se
 
 
Tack det värmer! Ja man måste får sörja ordentligt och sen tänka tillbaka på alla fina minnen. Du skriver jämt så snälla fina kommentarer och verkar var sån himla go tjej du :)
 
 

Jag gillar att gå in på andra bloggar och läsa, kommentera från hjärtat och inte söka nya läsare utan nya vänner. Jag har fått så otroligt många och fina vänner genom denna blogg, verkligen vänner för livet. <3 Ibland gillar jag att göra ett ryck och testar bloggar, jag går in och kommentera, låt säga 15 bloggar och kan få 3 kommentarer tillbaka. DÅ ställer jag frågor eller beundrar inlägget som personen skrivit, jag går inte in och skriver. "Hej, fin blogg, gå gärna in och kika på min" och sedan kan det vara så att personen har skrivit något personligt inlägg eller bett sina läsare om råd eller vad som. Men så svarar man helt utifrån att man absolut inte alls har läst inlägget. Hur EGO får man vara??? =)
 
 
Jag bloggar från mitt hjärta och jag svarar med mitt hjärta <3, jag vill aldrig med denna blogg provocera fram något eller vara elak med min mening. Ibland blir det fel, det händer alla, men jag har aldrig varit den tjejen som vill vara elak eller göra någon ledsen. Det räcker med alla människor jag stött på som varit det mot mig, no more!!
 
 
 
Bild från sista tävlingem de hade en stor och fin gran mitt i ridhuset och hästarna tittade inte en gång på den =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Karin
2013-12-08 - 20:36:37

Sv. De små hästarna är så snälla och söta, det är superduperkul att dressera dem från marken! Och vet du? ;) Jag och min familj har sammanlagt 29 hästar och åsnor på vår gård. Det är bara 6 av dem som är ridbara i dagsläget. Resten är unghästar och små amerikanska miniatyrer, shettisar och fallabellor :-D
Jag är helt nere i småhästar ;-)
Kram
Tack för kommentaren förresten, tycker det är jättekul!

URL: http://isisowner.weride.se


Postat av: Sabina
2013-12-08 - 20:47:59

Tack så mycket! :) Jo, precis men blir att blogga kva rpå min nuvarande blogg som jag har haft nu i 4 år.

URL: http://smebacksflikka.blogg.se


Postat av: Christa
2013-12-08 - 20:48:24

Vill bara skriva (igen) att du verkar vara en så genomtrevlig och go' tjej och jag önskar dig allt gott <3
Kram, tant C

URL: http://sangrud.se


Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
2013-12-08 - 23:43:02

Så sant! :D Det är så tråkigt att få kommentarer "Hej, fin blogg! Vad har du gjort idag?" För man vet att dom bara kopierar och klistrar in typ.. :cc

URL: http://neapocalypse.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: