Verkligen genomsnäll!!


 
Vem vågar sätta upp barn barbacka på en unghäst som normala fall är den busigaste, bockar och springer gärna fort??? :)
 
 
 
När mina brors barn kommer på besök väljer jag alltid Corvette om de vill rida. Jag litar på denna dam även om hon är den busigaste och mest galna häst jag vet. Men hon har ett stort <3 och vet mycket väl vad hon har på ryggen. Men jag gillar säkerheten före det osäkra och så länge barnen bara ska skritta så vill jag inte ha någon sadel på som de kan fastna i. Titta och njut, ser ni lyckan i en 8 årig pojk och 2 årig flicka?? <3 Fin fina Corvette, nu ska jag till Stallet och rida mina trollungar. Del 2 om Corvette kommer lite senare :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Mamsen
2013-08-09 - 09:55:11

Så söta =)) Vad snäll hon är Corvette, vilken härlig bild med lilla E när hon tittar på mulen.

Postat av: ThereseL
2013-08-09 - 11:27:23

Åh vilka fina bilder! Barnen ser verkligen glad ut, och corvette också :)

Det roliga med Santos och min relation är att han var så arg och dominant i början, jag kunde vara helt slut innan jag ens fått på hans sadel så det hände rätt ofta att jag inte red alls utan bara fick stå och försöka fostra honom (utan att bli ihjälsparkad haha). Men nu ett år senare, så är han faktiskt heeelt fantastiskt go mot mig, skulle aldrig sparka emot mig eller vara dum.

I Varberg blir det 100 och 110 för min del. Inte tävlat sedan början av juni så nu börjar självförtroendeångersten igen ;) Men skall ta 105/115 i kungsbacka nästa helg, det är där jag vill ligga nu i höst, plus att kanske våga mig på 110/120 framåt slutet av sept.
Vad startar du med dina i Varberg och vad har du planerat för tävlingar nu?

Vad häftigt att ha haft hästen sedan den var så liten, antar att man verkligen växer ihop då? Vad roligt att kunna forma hästen och vara den som gör "allt jobb" med att klättra i klasserna! :)

URL: http://thereselindh.se


Postat av: ThereseL
2013-08-09 - 11:30:20

OCH!
Ja, jag har bara tävlat i år (första clear rounden i februari) och innan dess har jag aldrig satt min fot på nån tävlingsbana :P
Vet att det finns en till Santos som jag har startat samma klasser som då och då... Men du tävlade också på forf's majtävling såg jag (snokat i startlistan!) och det gjorde jag också. Min första regionala, och santos orkade inte runt banan :D
Vi har tränat kondition som bara den nu så hoppas att hans ka orka i vbg :)

URL: http://thereselindh.se


Postat av: Emma
2013-08-09 - 13:37:29

Sv: Headern är gjord av en tjej som heter Nora (http://everydaynora.blogg.se) :D Och tack så mycket :D

URL: http://momentsofjoy.blogg.se


Postat av: Linnea
2013-08-09 - 13:57:54

Jättefin blogg! Skulle du kunna gå in på blogg och kommentera? linneahellgrens.blogg.se
Tack! // Linnea

URL: http://linneahellgrens.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: