Shine bright like a diamond


 
 
 
Min rastakille <3
 
 
Idag red jag Cassador på banan. Skrittade fram runt anläggningen och sedan travade jag runt fyrkanten, la några lagom stora volter och tränade på att bryta av från trav till skritt och sedan halt, utan att rumpa och ben glider ut från spåret. Lite vingligt var det allt men så duktig, han är verkligen en arbetsmaskin som vill väl. När jag köpte honom för 1,5 år sedan så gled heeeela bakdelen in 1 meter på spåret och det tog flera månader innan han kunde bryta av och göra halt riktigt bra.
Cassador gjorde även fina galoppfattningar från skritt och va lite taggad idag. Skönt att han är tillbaka, va rädd att jag skulle få rida en kamel ett tag. I galoppen sitter jag inte alls ner, jag står i fältsits runt fyrkanten och jobbar enbart på att få han själv att bjuda framåt, söka sig neråt med huvudet och vara avslappnad. Riktigt duktig på det med även om han höll på lite med huvudet men det va helt ok.

 
hihi, vet ni vad, det stod ett hinder mitt på banan. Det kan väl ha varit 20 cm och jag va ju bara tvungen att testa hans sug efter 5 veckor. Mycket väl så fanns det lite sug men han tyckte väl att 20 cm va för fjuttigt men jag kunde verkligen se hans blåa lindor han hade på frambenen uppe vid mulen. Han har sin egna teknik när han är helt crazy och det är lågt. Han kan bara inte hoppa lugnt och fint över ett litet hinder. Tagga, tagga, tagga... så tänker han =) Min fina lilla dressyrhäst.....
 
 
 
Här kan ni se 6 helt olika bilder och bildtillfällen. Han kan INTE hoppa över låga hinder när han är taggad, taggad, och mega taggad ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PS: Jag har megaträningsverk efter den där fältsitsen varje dag ^^
 
 
 


Postat av: Elin Å
2013-08-10 - 00:32:43

Haha, va sööt :D

Btw, jättefina hästar har du :)

URL: http://gularyttare.horseworld.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: