Jag och alla som ska tävla ^^


 
 
Är uppe innan tuppen denna lördag igen, hästarna skulle skrittas ut men detta väder suger så hästarna fick välja vad de ville göra idag. Självklart svarade de lösgalopp och lite bus i ridhuset. På med skydd på benen och knata upp med dem till lilla ridhuset, de har verkligen lärt sig att jag ofta är ensam med de båda och ofta leder de ihop. Corvette är ju som hon är, lite ilske. Men ni kan se på bilden nedan att Corvette vaknade på rätt sida av spånbädden Idag <3. Ser så härligt ut när man släpper ihop dem tillsammans, jag går och sätter mig i ett hörn och får njuta av att titta på mina alldeles egna små stjärnor. Medans de hjälper varandra att motionera.
 
Film kommer upp sen, nu åker jag hem till Småland igen och ska gå på kalas. Det får man inte missa ;-)
 
 
 
 


Postat av: Tova ~ Ponnytider.blogg.se ♥
2013-08-17 - 11:38:40

Hej!
Just nu så pågår det en bloggtävling i samarbete med Emmishopen om ett snyggt schabrak från HV Polo på vår blogg. Genom att följa tre enkla steg så har du chansen att vara med och ha chansen att vinna detta! Här hittar du tävlingen: http://ponnytider.blogg.se/2013/august/vinn-ett-schabrak-fran-hv-polo.html#comment. Förlåt om du inte vill ha kommentarer som dessa, men jag hittade ingen info om det på din blogg!

Kram!

URL: http://ponnytider.blogg.se


Postat av: Friskey
2013-08-17 - 12:03:08

sv: ja de är bra, hur är det själv? :)

De olika sakerna jag gjorde var begravning och sen reggaefestivalen. :)

URL: http://friskey.horseworld.se


Postat av: bambi
2013-08-17 - 13:23:01

sv: Tusen tack för din jättefina kommentar! :D Blev så himla glad!! och vad roligt att du vill vara med i Veckans Vackra! :D Ha en fin helg,Kram /Bambi

URL: http://fames.se/bambi


Postat av: ThereseL
2013-08-17 - 22:35:49

Himla fina är de, dina pållar! Vad mysigt för dem att kunna springa runt och leka!

Du som är från smauland, du måste la varit på sigges ologe någon gång?:D jag skulle vart där nu men jag å kompisen bangade, trötta efter en dags tävlingar:)

URL: http://thereselindh.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: