Börja bli less...


 
 
Vad vore en blogg utan sina bilder och filmer??
 

Jo en väldigt textig blogg, behöver inte alls vara dålig men om jag ska driva en blogg om min vardag och hästlivet så måste jag få in massa bilder och även filmklipp. Den blir så grymt färglös och hela jag sprudlar av all världens färger!! Det kanske en del har märkt då jag gillar att gå in på andras bloggar och ge lite av min positiva sida och sätta lite färg på vardagen. Men för att komna till sak börja jag bli trött på att tjata på folk, har man sagt att man vill, kan, lovar tid så får man väl hålla det. Annars finns det faktiskt grymt många andra ord som fungerar bättre om man inte kan hålla det man lovar. Som ex "Nej, jag kan inte", "Jag vill inte", "Tyvärr, jag har annat för mig" ELLER "Jag FÅR inte".
Har haft några andra som hört av sig ang fotografering, riktigt fina och magiska bilder. Ska nog höra av mig och se vad man kan hitta på. MEN det bästa är att Sis kom in på högskolan här nere, hon vill gärna hjälpa mig med hästarna och hon har även egen bildblogg så vi kommer lätt utbyta tjänster. Jag har ju ingen av min familj på plats nu, det är ju annars lätt att fråga sin mamma om hon kan ta en bild som jag vet att många andra bloggare har tillgång till, ja en mamma i sin närhet. Jag har ju även länge funderat på en speciell fotografering som jag vill göra. Aldrig berättat om just denna och hur jag vill ha det. Bara rätt person kommer att få vara fotograf ;-) ska bli riktigt roligt!!!
 
 
När man håller vad man lovar, tid och allt annat, se till och hålla det eller kom med en bra ursäkt för förtroendet tryter och man vågar inte lova mer tider eller dylikt. För jag lägger ner min stjäl i mycket, måste planera när det gäller allt med hästarna. Jobbigt för mig när omgivningen inte har samma förståelse!!
 
 
Vet ni vad jag älskar när det gäller bilder?! Det är när man tar ett fotografi, en ögonblicksbild, där fotografiet får tala för sig själv. Denna bild har syrran tagit, riktigt bra!!
 
 
 
 
 
Denna har Tina tagit
 
 
 
 
 
Och denna bild har jag fotat med mobilen
 
 
 
 
 
Denna har Tuva-lisa tagit 
 
 
 
 
 
Och denna har Lexi fotat
 
 
 

 


Postat av: Lexi
2013-08-15 - 10:19:18

Tyvärr så fick jag inte komma! Min pappa va så sjukt sur på mig! Förlåt om du tror jag sviker dig! Jag har bråkat med mina föreldrar med att åka dit! Men jag får inte! Blir faktiskt lite sur! Jag tycker inte de direkt är så kul att du skriver detta inlägget. Mm... Nu kommer du kanske inte gilla mig men jag har inget emot dig! Bara så du vet!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: