Söndag 7/4


 
Skönt med en Söndag där man inte gör någonting alls, jo fixat allt i stallet och tittat på tävling ;-) Ja precis, inget alls. Kände att jag behövde en sådan dag, kroppen och hjärnan ville vila och njuta lite. Bara ögon och munnen som gick i ett i Laholm och de får ju aldrig vila =D
 
Peter gav mig riktigt bra tips angående mina hästar, han menar på det att eftersom mina båda är heta och taggade så är det bra att de får hoppa av sig innan tävling. Så vi har redan planerat in nästa steg. Han kommer till HFK den 2/5 och det är tävlingar i Falkenberg 3-5/5 och jag tänker tävla 4-5/5. Då tränar jag och hoppar igenom dem för Peter på torsdagen (om det löser sig med jobbet), fredagen trimmas de hemma+skrittas ut, tävling lördag en klass var, Corvette 110 och Cassador 120. På söndagen blir det också en klass var, Corvette 115 och Cassador 125. Går det riktigt bra här kan vi klättra upp ett steg till och debutera deras riktiga höjd de ska hoppa i år.
 
 
Banan i Laholm är så grymt härlig, stor och luftig yta och det blir riktigt bra banor. Måste vara en dröm att vara banbyggare och får en sådan stor yta att leka med. DOCK så saknar jag fiberunderlag, hoppas att de investerar i detta. Då hade denna tävlingsplats varit en 10p :)
 
 


Postat av: Louise
2013-04-07 - 22:56:42

Lycka till!! :D

Svar: Tack goa du =)
Ica

URL: http://louiselunden.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: