Sammanfattning av söndagen,,, =)


 
 
 
 
 

Det började med att jag fick tag i biljetter till GHS genom en vän...
 
 
 
Hittade ingen som skulle åka från de småländska skogarna så jag drog iväg själv och åkte till och med kvällen innan för att jag skulle få lite kvalitetstid med min vän Sara som bor i Göteborg. Där bjöd dem på megagod mat och lite vin =)
 
 
 
 
 
 
 
Tidig morgon på arenan, första classen var en speedclass där några svenskar var med och hoppade.
 


 
.....men det var ROFFE som kom 1:a =D
 
 
 
 
 
Jens och Lunatic
 
 
 
 
 
Malin och Tore =)
 
 
 
 
Sen har vi Luciana  Diniz på sin Lennox, denna tjej älskar verkligen sin häst. Det syns verkligen när hon klappar hästen innan och efter hon har hoppat. Hon klappar honom på halsen och runt huvudet. Känner igen mig i henne, man måste ha sin häst med sig annars är man inget team och visst gör vi olika. Men du kan inte ge den för mycket kärlek och visa att man uppskattar sin bästa vän!!
 
 
 
 
 
 
Här ser ni Sergio  Alvarez Moya på sin hingst Carlo 273, om ni tittar på det rosa hindret och sedan på hästen igen, han ser inte stor ut va?? Nej han är bara ynka 1.60 m och han påminner grymt mycket om Corvette, liten men nackande god =)
 
 
 
Och hoppa kan han =)
 
 
 
 
Vi satt riktigt bra till på första rundan =)
 
 
 
 
 
 
 
 
När det var dags för andra rundan så satt vi och kikade på alla som gick bangång... på led =)
 
 
 
Sist men inte, eller jo han är ju rätt liten, kom allas våran ROFFE =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vann gjorde Beezie Madden på sin Simon, grymt ekipage!! Absolut värd det!!!

Jessica Almenäs intervjuade Beezie och hon frågade bland annat vad hon tyckte om publiken, då svarade hon "I'm sorry that Roffe didnt win but I think you liked me too", något sådant sa hon. Haha, rolig tjej =)
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi fick även höra vad den världsrutinerade speakern hade att säga om den svenska publiken. Det fanns ingen i hela världen som slår vårat publikstöd, till ALLA ryttare, inte bara våra egna blågula utan ALLA. Man kan höra hur alla säger NEJ när vem som helst river och när ryttaren rider i mål är det folkets jubel!! Förstår verkligen att ALLA ryttare kan känna sig hemma här, det tycker jag vi ska vara stolta över. ALLA människor är vi lika värda, vi är lika värda det där guldet om vi presterar och blir felfria =) A L L A!!!! <3 Stolt att vara svensk!! Speakern sa även det här....
 
 
 
"WONDERFULL, IS ANOTHER WORD FOR SWEDISH"
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: