Hej mysiga helg och fina läsare :)


 
 
Ni ger mig snabb feedback och även svar på mina frågor, jag har varit lite dålig på att svara på era inlägg men lovar att göra detta nu i helgen <3
 
 
Fick denna feedback från Alida Strange, bloggar HÄR.
 
Jag har sådant träns på mina hästar. Alla hästarna trivs väldigt bra på det. Tränset är väldigt bra utformat vid nackstycket och det gillar jag. På mina hästar har clipsen gett den effekten att de bara böjer på nacken och blir väldigt hårda i munnen. Inte riktigt det där suget och stödet som man vill ha i handen. Men som sagt, utan clipsen fungerar mina hästar super. Har även haft clips på en häst som var väldigt känslig i munnen. Hon blev lite stadigare och sög tag mer. Så det varierar nog ganska mycket från häst till häst.
Om du ska köpa ett sådant träns rekommenderar jag Equipes. Då det är mycket mjukare och finare i lädret än rambot som jag vet gett skav på många hästar..

Massor med text. ;) Lycka till!!
 
 
 

Jag fick även svar på vart jag kunde hitta den där stora hästbollen som jag skulle vilja köpa till Cassador när jag släpper honom i ridhuset.
 
Fick två sidor länkade av Carro, hon bloggar HÄR.
 
 
 
Det dyra alternativet
 
 
 
Stor hästfotboll, 40" Perfekt till uppsutten hästfotboll eller lek på marken. Den består av en mycket tålig PVC-innerblåsa och en ytterboll i 100 % dubbelstickad polyester. Inkluderar ventilplugg, instruktioner och 30 dagars garanti mot tillverkningsfel. Finns i färgerna röd & vit, röd & svart och gul & svart.
 
1.170 kronor kostar denna boll
 
Hemsidan hittar ni HÄR
 
 
 
Det billiga alternativet
 
 
 
 
Bollen tål tuffa tag och tryck upp till 500 kg. Den är gjord av ett material som både är giftfritt och konstruerat så att om ett vasst föremål skulle punktera bollen så smäller den inte utan luften pyser istället ut. Allt för att undvika olyckor med en skrämd häst om bollen ändå går sönder.
En boll väger 2,2 kg och är fullt uppblåst närmre en meter i diameter.
 
 
Hemsidan hittar ni HÄR
 
395 kronor kostar denna boll
 
 
 
Jag tycker båda bollarna fyller sin funktion, men gillar mer tygfotbollen. Om Cassador vill ha en sådan får han nog först "jobba" ihop till den själv. Eller så får han en när han fyller år i juni, om han har varit snäll ;)
 
 
NU är äntligen klippet färdigt från gårdagens lösgalopp (brall) i lilla ridhuset. Ni har ju önskat mer av mig så nu lägger jag inte till mer musik på mina filmklipp utan nu får ni stå ut med att jag tjatar hela tiden eller så får ni stänga av ljudet ;-) Ni kan även höra mina egna påhittade "kom-hit-ljud", Cassador vet precis vad han ska göra när jag använder dem.
Ni kan även se i slutet av klippet hur lugn och fin han blev, han travade tillslut runt mig på en stor volt, duktig kille.
 
 
Min fina gummiboll till häst <3
 
 
 
 
 


Postat av: Jessica
2014-01-18 - 13:42:21

Åh, vad söt! :D Vad är det förresten för mått på det ridhuset? Tycker det såg rätt brett ut eller så, för att vara ett "litet" ridhus, men det kanske bara är synvilla :)

URL: http://vinna.blogg.se


Postat av: johanna
2014-01-18 - 15:03:05

haha knasbollen! men vad söt han är!

URL: http://tigermysig.blogg.se


Postat av: Ryttarlivet.com
2014-01-18 - 19:19:34

Sötnos! Sitter i soffan med hnden i knät och hon blev lite förvirrad när ipaden började säga till henne vad hon skulle göra ;)

URL: http://ryttarlivet.com


Postat av: MalinKalin
2014-01-18 - 20:20:40

Hihi vad rolig han är :) Du, jag har en liten fråga. Var har du köpt dina bruna chaps och ridskor? Tycker dom är himla snygga :)

URL: http://malinkalin.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: