Måndag och sleten..


 
 
Idag är jag väldigt trött.. hela kroppen vill bara ligga ner, trots detta så åkte jag inte hem från Lund igår fören vid 17.00 så jag fick verkligen vila ut, åt brunch och middag. En helt galet trevlig lördagskväll blev det.. är så glad att jag åkte ner då tävlingen drog ut på tiden på grund av en olycka. Så man va ju bra sugen på att bara åka hem och lägga sig men mamma gav mig en klackspark genom luren och sa "nu åker du ner och umgås med dina vänner". Tack för den!! :) Som jag brukar säg, det är lätt att leva i denna lilla hästbubblan och inte orka göra så mycket annat. De flesta av mina vänner bor ju en bit ifrån Halmstad så man kan inte bara åka och ta en fika eller en spontan utgång.
 
Min fina lilla häst va så mysig idag tills jag blev rent av förbannad på honom. Ni vet ju hur han varje dag häller ut vattnet och bär runt på sina hinkar i hagen, han har ju tomma som han kan leka med men just de hinkar med vatten i är de som är extra roliga. Så idag så hade jag varit och hämtat vatten då vi får bära på allt, inga vattenkoppar har vi i boxarna.... så biter han tag i kärran och drar ut ALLT på stallgolvet. Två hela kannor ligger nu på golvet och jag är bara såååå ilsken och trött på detta jävla konkande av vatten. Ta me fan halva jobbet med detta stall på vintern...
 
Innan vattnet hamnade på golvet så släppte jag Cassador i ridhuset, samma visa varje måndag. Vill han springa och busa får han det men för första gången på länge så va han faktiskt trött efter helgen. Han valde bara att skritta runt och nosa på alla saker i ridhuset. Så vi får se om han har återhämtat sig i morgon, annars skrittar jag bara ut en lång runda om det är ok på marken. Han har ju isbrodd men onödigt att skritta ut på isgata, tror det ska smälta bort det mesta nu så jag kanske rentav tar av brodden så fort hagarna är fri från isen.
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Anita
2014-02-03 - 15:14:46

Mysigt med tid hos hästarna, så fin bild :D

URL: http://siliiins.blogg.se/


Postat av: Amanda
2014-02-03 - 17:18:27

Hoppas du känner dig piggare :)
Fin bild!

URL: http://amandadudas.blogg.se


Postat av: FredrikT
2014-02-03 - 20:25:39

sv: Ja eller hur är det snyggt? :D

URL: http://fredrikthelin.blogg.se/


Postat av: mamsen
2014-02-04 - 11:09:36

Fina ni är, Pärlan =)) Ni matchar varandra bra.
Han är verkligen fin i blått.

Ja! du behöver verkligen komma från stallet ibland. Lyssna på mamsen lite oftare =)))
Kramis
Ps förstår om det suger med vattenkånkande, Det borde ändras till det bättre tycker jag!!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: