Cassador IS BACK =D


 
 
Idag var Cassador sitt vanliga jag, lite småtaggad och superglad att få jobba =) Jag hoppas att detta gamla vanliga humör stannar för jag vill inte ha tillbaka den där andra. Inte en enda gång kickade han med bakdelen idag, då jobbade jag han först i skritt, trav och galopp på utebanan med två hinder uppställda. Han är nämligen alltid mer taggad på utebanan och med hinder framme, dubbel dos. Cassador var riktigt fin och i slutet vände jag upp mot ett hinder i taget i galopp. Hindret låg säkert på 50 cm, Cassador blev överlycklig, taggad men kropp, ben OCH RUMPA höll sig på marken som de ska. Han är en häst som älskar att hoppa och jag kan aldrig ta ifrån hans glädje mot hinderna och det VILL MAN INTE. Jag tror att felet låg i maten, jag har nu tagit bort den energirika muslin helt på Cassador. Corvette går kvar på den då hon är taggad men absolut inte galen och lyssnar superfint på mig nu som hon inte gjort innan så jag vill inte ändra på något som funkar. Jag tog reda på lite fakta om muslin och tydligen så är det inte bara Cassador som har blivit KOKO på den maten. Skönt att få veta, så NU vet DU och JAG!! Ikväll ska hästarna gå ett pass till, de ska skrittas länge och joggas. Både Corvette och Cassador känns riktigt fina nu och är verkligen i toppform.
 
 
Tack för era fina och stöttande kommentarer, det värmer i mitt gröngölingshjärta ;-) Nu är jag megataggad inför söndag och håll nu alla tummarna att mina hästar är lika fina på söndag som de känns nu!!
 
 
 
 Så jävla sant och förbannat bra!!
 
 
 
 
Du och Du, NI kan inte ändra på något genom era elaka ord och svartsjuka. NI kan inte ändra på något som jag vet inte stämmer, jag får höra så mycket positivt om mig, mina hästar och mitt arbete som jag lägger ner på hästarna (till och med väldigt ambitiös ) från ruttinerade ryttare, ryttare som ridit EM, VM och OS. Jag tror de vet och KAN mer än du någonsin kommer att kunna röra vid. Bit i det sura äpplet själv någon gång, se vart du själv står. Är det så mycket bättre?? Jag är med denna blogg öppen och ärlig, jag vet att det är mycket hysch hysch bland andras... det räcker man går in på equipe så ser man, men även utanför bloggvärlden. Jag är en människa som gör fel men lär mig varje dag och älskar mitt liv och mina hästar. Mina hästar har aldrig aldrig velat slänga av mig medvetet och absolut inte på tävling!!
 
 


Postat av: Matilda
2013-08-30 - 12:25:19

Nämen, har avundsjuksligan loggat in här och sprider tråkigheter? Jippi. Kör på bara!!

URL: http://showjumper.se


Postat av: L i s a L i n d q u i s t
2013-08-30 - 13:33:31

Jag ska försöka färga håret under helgen så återkommer snygging! :D

URL: http://lisalindquist.blogg.se


Postat av: Sara Ekman
2013-08-30 - 15:34:42

Underbart när man hittar rätt känsla! :D Och så sann bild, det är bara att keep on smiling ;) Kram

URL: http://aamaziing.blogg.se/


Postat av: Cajsa
2013-08-31 - 00:33:07

Sugen på ett BlogLovin byte? :)

Kramar Cajsa

URL: http://ponnydiggaren.horseworld.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: