Äntligen kommer svaret....


 
 
 
 
....på frågorna ;) hehe, det andra svaret får ni vänta på tills ikväll. Men ha nu inte för höga förväntningar så NI blir besvikna!! haha!! =D
 
 
 

Jag är nyfiken på vad du har för slutmål med Cassador? Bara rida och ha kul, träna och sälja, internationell hoppkarriär?

Oj, ett slutmål?! Allt kan hända i denna hästvärld och jag kan tycka att det är bättre man har delmål. Jag lägger exempelvis upp mål för varje år, inte ett mål vi ska nå om 5 år men självklart har jag mål jag strävar mot. Så egentligen kan ju ett slutmål vara resultat av alla delmål vi tagit oss igenom, jag hoppas kunna starta 1.40 inom en snar framtid men just nu ska vi trimma på lägre höjd och när vi känns redo tar vi det då. Med det så är han inte tillsalu, jag har haft flera som dragit i honom och jag har sagt blankt nej. Men visst, skulle det komma en summa jag absolut inte kan tacka nej till, så, ja alla hästar är faktiskt tillsalu till rätt pris. Tror det eller ej, men det är sanningen :) Om man inte själv badar i pengar... Så vi ska ha MEGAROLIGT så långt det går, och vart det tar oss får ni som följer mig se.

 

Gislaved/Halmstad? 
Cassador/Corvette? 


Den första va lätt, HALMSTAD såklart, sen den andra är ju väldigt svår. Jag ser både Corvette och Cassador som min framtid, Cassador nu och Corvette senare. Jag har ju valt Cassador nu för att jag tror att vi kan komma väldigt långt tillsammans, han kan göra mig ett namn. Corvette kommer jag aldrig att sälja (om jag får bestämma) då hon kommer att ge mig mina framtidshästar. Min dröm är att kunna rida eget material som jag själv fött upp. Jag får leta länge om jag ska hitta ett så bra sto som Corvette (med 9-9 i hoppningen, bra tävlingstemperament, envis men snäll och gosig) och sen ha råd att köpa den, därför valde jag att låna ut Corvette för att kunna ha kvar henne. Självklart vill jag tävla henne med i framtiden men om det blir så och när känns väldigt oviktigt just nu. Jag vill kunna ha tid för två hästar om jag tar tillbaka henne och det har jag inte nu.



Bästa med Cassador? "Sämsta" med Cassador? 

Bästa med Cassador är att han aldrig ger upp, han är en maskin, en fajter som vill otroligt mycket, lite för mycket ibland eller ganska ofta...;) Det sämsta med honom är att han bits, han nyper till när han inte känner sig obekväm, uttråkad eller när han känner för det.

 

Hur ser ditt samarbete med equipe ut? :) 

Haha, det ser väldigt bra ut ;) Nä men det det ser ut som så att jag hjälper Susanne med allt möjligt, från marknadsföring på blogg och FB, till hundpassning. Det finns egentligen ingen gräns vad vi kan göra tillsammans, eller vad jag kan hjälpa Susanne/equipe med utan det är vi själva som bestämmer det.

 

Vad är ditt högsta mål inom ridningen? :)

Lite samma svar där som slutmål, då jag vet att många säger tex att "mitt mål är att rida OS". Men eftersom jag nyss började rida och tävla på riktigt med ege häst så har detta liv varit mitt mål i över 20 år, så egentligen har jag nått mitt slutmål!!! Men självklart kan jag ge er något mer mål och det skulle vara väldigt stort att någon gång få rida SM. Jag har även en dröm att få rida i Falsterbo och även Borås Grand Prix Gina Tricot. Om vi ska gå riktigt långt fram så är en dröm att få föda upp eget material och rida en unghästfinal. Jag behöver inte vinna utan bara ta oss dit är en vinst i säg, det hade varit megacoolt!!!

 

Vilka är dina tre bästa resp sämsta egenskaper som ryttare och/eller hästägare och varför?


Mina tre sämsta är att jag kan känna mig väldigt grön (oruttinerad) på väldigt många punkter, kort stubin och noll tolerans med att hästar får göra vad de vill, kan iofs vara en bra egenskap också.

Mina tre bästa är att jag på hästryggen har väldigt mycket tålamod, ger otroligt mycket berömm och ser till mina hästars bäst och deras behov. Jag vill att de ska ha det bra och gör allt jag kan för att de ska ha det så bra de kan ha det i detta korta liv.

 

Såg att du hade fått en fråga om samarbetet med equipe och kom då att tänka på Tyras inlägg om regler för bloggar och samarbeten. Har du läst det? Hur gick det till när ni skulle börja samarbeta? Skrev ni kontrakt och sånt? 


Jag följer inte denna blogg så noga längre... men suddade igenom detta lite snabbt och la märke till mycket som skrämmer bort små bloggare. Jag tycker tjusningen försvinner när man ska göra bloggen till business, tänk om alla måste göra sin blogg till det?? Tänka på allt man skriver om och hur man gör det....m.m. Däremot kan jag tänka mig att man måste göra en del av det hon skrev för att kunna överleva som bloggare, men jag har ett fast jobb och en bra inkomst så jag vill inte tjäna pengar på min blogg just nu. Jag driver min blogg som en ren hobby och skulle aldrig få för mig att kräva pengar från mina sponsorer, oavsett hur många läsare jag har.

Det började med att jag skickade iväg ett mail till Susanne och vi mailade lite fram och tillbaka men första kontakten va otroligt positiv från Susannes håll. Sen dess har det utvecklats till där vi står idag, ett samarbete med ett av Sveriges största hästmärkesföretag, för mig är det väldigt stort och jag lever fortfarande i en dröm. Jag har kontrakt med Perlstoft men inte med equipe, jag tycker det är upp till var och en hur man vill ha samarbetet. Ett kontrakt måste inte skrivas, men det kan vara bra att ha, speciellt om man inte känner till de som man samarbetar med.

 

 

Frågor på detta?? =)

 

 

 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: