Klockan har ringt :)


 
 
God morgon vackra människor! Idag blir det fullt ös på förmiddagen, jag som hade tänkt cykla till alla mina aktiviteter.. :( detta pissväder!! Ialf så ska jag upp och fodra hästarna snart, sedan tar jag gymmet på vägen tillbaka, sen lite frukost, kanske en powernap. Efter det blir det stallet igen :) och ikväll God mat och film, lite bloggning blir det senare, ska försöka få Cassador filmad idag, även lite fotografier, synd bara med vädret annars hade jag ridit ute idag och det hade blivit snyggare bilder. Jaja, nej nu måste jag kila, erkänn att jag blivit duktig på uppdatering, hela 11 inlägg igår...^^....får jag ledigt resten av helgen nu?! Ha en fantastisk lördag!! Massa kramar
 
 
 
Igår kväll, en näve smocka av en mysig mule :) 
 
 


Postat av: johanna
2014-01-11 - 11:04:15

heja heja!
jag var faktiskt också uppe tidigt imorse, och till min stora förvåning hade jag ett mini yoga pass i vardagsrummet sådär på morgonen! haha är fortfarande lite chockad ;)

URL: http://tigermysig.blogg.se


Postat av: Natalie
2014-01-11 - 12:25:29

SV: Tack så mycket!! Det känns helt underbart att bli med häst igen. Sitter verkligen som på nålar och räknar ner dagarna, idag är det 4 veckor kvar :) Foder är väldigt bra när man inte riktigt har möjlighet att köpa egen. Det som känns så bra med denna häst är att ägaren fött upp honom själv och ägt honom i 17 år så hon var väldigt noga med vart han hamnade, det känns extra kul! Skönt med en ägare som bryr sig och som jag kan ha en bra kontakt med :)

Det finns så otroligt mycket bra filmer och det är roligt när man hittar såna där guldkorn! Om du inte sett den redan så kan jag rekommendera filmen The perks of being a wallflower. Den är väldigt bra! En fin film med ett bra budskap filmen igenom.

Grymt bra och roliga inlägg på bloggen nu btw. Det märks att det flyter på bra med din fina Cassador och annat runt omkring. Det speglas i dina inlägg :D Hoppas du har en riktigt härlig helg! Kramar :))

URL: http://nattarosenqvist.blogg.se


Postat av: FlizanLizan
2014-01-11 - 13:00:27

sv: hehe okej då vet jag :P
allt bra med dig idag? :)

URL: http://flizanlizan.blogg.se


Postat av: Christa
2014-01-11 - 14:24:13

Hejsan!
Du är ju galen som hinner med 11 inlägg på en dag :-o jag brukar snitta 2-3 ibland 4 inlägg per VECKA, haha
Å andra sidan är inte min blogg/hemsida lika välbesökt som din ;)
Som vanligt blir man glad av att läsa dina inlägg.
Vår ponny har lyckats "tappa" en del av sin svans igen. Hänt för tredje gången nu. Fattar inte hur det gått till bara. Måste ha den flätad tror jag. Fick tips om det. Har du några bra tips?
Kram, Tant C

URL: http://sangrud.se


Postat av: Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
2014-01-11 - 15:10:46

sv; tack :D:D ♥
jo men det går inte att få honom att springa av sig heller, finns inget ridhus (åh om det fanns så glad jag hade varit) och han är inte skodd alls, så får bara skritta honom.. :C så vet inte hur det blir med han..
Ska dock kanske bli halvfodervärd på en heeest! men ah vi får se ;)

URL: http://neapocalypse.blogg.se/


Postat av: LORISSA LOVEBOMB
2014-01-11 - 15:21:08

sv: tack snälla, jag hade superroligt, men det blev väldigt sent!

Det låter som en intensiv dag!

URL: http://lorissalovebomb.se


Postat av: Johanna
2014-01-11 - 18:06:31

Haha, vilken härlig bild! :)

URL: http://horsesinmind.blogg.se


Postat av: molly - jmphoto ♛
2014-01-12 - 13:49:19

sv: ja just det! det har vi, tack så mycket :D

URL: http://jmphoto.webblogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: