Vem är Erica?


 
 
Foto: Lexi Mudifaj 
 
 
Jag är en glad, sprallig och väldigt aktiv tjej som gillar att ha många bollar i luften. Jag älskar naturen och kan spendera timmar i skogen, gärna med min familj. Jag står min familj väldigt nära och det går aldrig många veckor mellan vi träffas, trots att vi bor en bit ifrån varandra. För mig är familjen det vackraste en människa kan ha, inget man kan köpa utan man knyter ett band med kärlek, växer upp tillsammans och skapar minnen. 
 
Jag är uppvuxen i den småländska skogen i ett litet samhälle som heter Gislaved. När jag var liten så växte hästintresset till något som jag inte kunde vara utan, tyvärr fick jag bara vara på ridskolan några år på grund av att min syster var allergisk. Jag kunde däremot inte hålla mig borta helt så jag spenderade många timmar i ett stall, inte långt ifrån mitt hem, där de hade väldigt stora arbetshästar. Inte en enda gång kände jag rädsla med dessa stora djur, ibland fick jag till och med sitta på hästryggen. Intresset växte bara mer och mer och tillslut insåg mina föräldrar att det inte räckte med att studera och pyssla med arbetshästar på marken. Jag fick min första halvfoderhäst när jag gick på högstadiet, jag fick lära mig att rida igen och även vara med på hopplektioner. Jag hade två olika foderhästar under högstadiet men när jag började gymnasiet ville jag satsa på skolan då jag inte har något vidare läshuvud. Det gick inte lång tid innan det började krypa i kroppen, får väl kalla det hästmyror. Jag kom i kontakt med en tjej som hade några hästar hemma på gården och jag fick följa med henne hem och rida lite då och då. Efter gymnasiet skaffade jag mig en till foderhäst som verkligen grundade suget med att köpa egen häst en dag, ett sto jag aldrig kommer att glömma. Jag var däremot inte redo att köpa häst än utan jag ville ut och se världen lite, först gjorde jag en resa till Italien och jobbade någon månad med hästar men jag blev uttråkad att enbart rida 5-7 hästar om dagen. Sen åkte jag till USA och jobbade som aupair i 6 månader, när jag sedan kom hem hade jag bestämt mig för att köpa häst. Jag hade bestämt mig för att köpa ett föl.
 
Min resa började som många andra hästtokiga tjejer, ridskola, foderhästar eller att vara medryttare. Alla har inte möjlighet att kunna köpa en ponny när man är liten eller häst för den delen heller. Men jag var väldigt stark i min vilja att köpa mig en egen häst så jag började spara och jag sparade och sparade tills jag hade en summa för att köpa en fölunge. Mer om min resa med hästarna kan ni läsa under flikarna Cassador och Corvette.
 
 
Vill ni veta något mer så är det bara att fråga :)
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: