Pang mitt i pannan


 
 
God eftermiddag gott folk, idag var det inte lika fint väder som igår, men då slapp jag ångest på min lediga dag (inget stall)) då jag låg i sängen till 10.30. Ja ni läste rätt, eller jag vaknade 10.30 men gick upp efter 11, nästan så jag själv är lite chockad. Kan inte komma ihåg sist detta hände, inte ens när jag är ledig på helgen ligger jag så länge i sängen, då vill jag hitta på en massa saker som man inte gör på vardagen. Cassador brukar ju få ledigt på måndagar men han har inte fått vila på en vecka nu så jag tyckte allt han va värd det efter vårt strålande dressyrpass igår.
 
Igår blev jag både arg, ledsen och besviken på mig själv när jag blev påmind om att jag ska tävla på söndag och inte på lördag. Mina helger fylls ju upp och planeras efter när man har en tävling inbokad. Nu hade jag planerat att först åka och tävla på lördag, fixa hjälp med till det och sedan hade jagf åkt direkt ner till Flyinge och breeders för att titta på hopphästauktionen och sedan stanna till söndag för att se alla finalerna. En riktig pannsmäll blev det och jag måste nu ändra om hela helgen. Hade det varit en annan helg hade jag kanske kunnat avboka dressyren men nu finns det ingen mer LB:2 som jag kan hitta innan detta år är slut så jag vill bara inte missa den. Sen är då frågan hur jag gör resten av helgen, vill ju så gärna åka ner och se auktionen så jag kanske gör så att jag bara åker ner och stannar hela lördagen men surt att åka hem själv sen efter en lång dag. Men det löser sig säkert, mina problem är ju en piss i nilen egentligen, världen hade skrattat åt mig om det hade stått i tidningen så nu pratar vi inte mer om det.
 
Idag har jag varit på jakt efter en micro, det låter ju enkelt men jag kom hem utan en. Elgiganten har öppnat ny stor lokal i Halmstad och min far talade om för mig att jag bara fick köpa kända märken så som Samsung ex. Väl inne, tror ni inte det är tomt på flera hyllor på microavdelningen?? Nytt lager och inga jäkla microvågsugnar... Jag sätter mig i bilen och åker till en elbutik som säljer matvaruartiklar, hittar där exakt samma micro som jag ville ha, men 600 spänn dyrare. Nä nu vart jag ännu lackare så jag åkte och köpte mig sushi för att lugna nerverna och sen åkte jag hem, utan micro, men rik på sushi ;)
 
I morgon ska jag och Cassador ge oss ut på en stubbåker som ligger nästan för nära stallet. Jag tänker inte ta dressyrsadeln för de senaste gångerna vi har ridit ut så har han trotsat så jag kanske till och med ta på mig västen. För vem vill inte galoppera på en megajättelång stubbåker?? Jag ser ialf fram emot det, hoppas Cassador kan ändra sig :)
 
Jo jag kom på det, ni alla har ju hört historian om hur jag köpte min första prins, ni kanske är lite nyfikna hur jag hittade min andra prins. Är ni det?? Ja menar, jag vill ju inte berätta om något icke hästigt ni inte vill läsa ^^.
 
 
 
 


Postat av: sara
2015-09-30 - 14:46:16

Ja!!

Postat av: Maja
2015-09-30 - 19:32:25

Självklart vill vi höra om den andra prinsen med! :D

Postat av: Gitta
2015-09-30 - 21:22:41

Jaaa, det är klart vi vill ;) Super nyfiken, hihi / Gitta

URL: http://elcaudillogitta.blogspot.se


Postat av: Anna
2015-10-01 - 14:09:37

Klart vi är!!! :) ;)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: