Ny rolig vecka


 
 
Ser verkligen fram emot denna vecka, massa skoj ska få plats. Cassadors träningschema är så gott som spikad. I morgon blir det gymnastikträning i form av bommar och småhinder. På onsdag blir det klättra i skogen och jogging. På fredag blir det hoppträning och på fredag ska förmodligen Cassador och jag plåtas för equipe. På lördag ska jag först tävla på morgonen och på kvällen blir det kalas och utgång. Jaq måste även få tid till att klippa Cassador, tyvärr så går det inte längre, han blir alldeles för svettig. Han har nämligen aldrig varit så här långhårig och det beror väl på att han går ute hela dagarna. Så jag kommer att göra en halvklippning, sparar rumpan då jag inte vill att han ska bli kall längs ryggen. Lite päls är bara gott för honom men han blir ju kall om han går ut svettig.
 
Cassador vilade två dagar i helgen då jag var hemma i småland och fixade en tjej inför sitt bröllop, hår och smink. Sen har jag umgåts med den där andra prinsen, blev en väldigt mysig och trevlig helg. Så vad jag gör efter att Cassador vilat är att innan jag rider så longerar jag honom, då blir han inte lika spänd i början. Sedan under ridningen så kräver jag inte så mycket. Det jag kräver är framåtbjudning och jobbar på mycket stora volter för att få honom rund och följsam. That's it :) 
 
Längtar redan till i morgon, weeeii, visst älskar jag att trimma inför dressyrtävling men att trimma inför hopptävling är på en helt annan nivå. Det är det bästa av det bästa, åååå jag hoppas verkligen att det går bra på lördag. Det har ju gått sådär det senaste och jag funderar ju på om det är något annat som stör honom, men just nu tror jag inte att det är något sådant. Vi måste bara få träningen hemma att följa med till tävlingen, känner att det mesta hänger på mig. Jag måste ge han de bästa förutsättningar nu och jag ska banne mig göra det!! Finns inga undantag eller ursäkter...
 
 
 Bruden heter Emelie och jag blev så nöjd med mitt arbete, smink och hår. Hon blev så vacker <3
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: