God måndag :)


 
Idag ringde klockan 06.00, prinsen gick upp före mig och jag fick tyvärr bara ligga i morna mig i 10 min. Sen var det dags för mig att åka hem, 1,5 timma i bilen och jag va såå trött. Väl i Halmstad så åkte jag till HFK och klippte en ponny som vi hade bokat in vid 08.00, det gick fort med nyslipade skär och självklart en snäll ponny. Sen åkte jag hem och fixade lite, slängde in lite tvätt. Sen behövde jag göra lite ärenden och handla så jag slipper det i veckan så Cassador fick vila idag igen. Ställde mig sen och lagade en gudomligt god köttfärsås, till detta blev det pasta och en kålrotssallad. 
 
Både ledsamt och skönt att ha denna helg bakom sig, tre kalas avverkade, önskade att de hade varit lite mer utspridda så man kunde kopplat av lite mer :) men det va tre väldigt trevliga och goda kalas. Jag behövde inte laga mat någon gång i helgen, enbart frukost som man fixade själv. Så idag rullar jag bokstavligt fram...älskar mat! 
 
I morgon blir det ridning och efter tre dagars vila på Cassador så borde han vara lite pigg men nu när han går ute dygnet runt så är det långt ifrån vad han har varit tidigare.
 
 
Dennis kom 5:a i 130 i helgen, låg på en 1:a plats länge men blev nerputtad i slutet, stolt flickvän i vilket fall. Film finns på min Youtubekanal, icajoh.
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: