Bästa vardagen på länge!!


 
 
Igår va en riktig pissdag rent ut sagt, jag va sur, arg och irriterad. Det gick bra i stallet men sen...i don't won't to talk about it. Så idag, klockan ringer som vanligt, upp och hoppa och iväg till bästa hobbyn, stallet!! 
Jag är hundvakt i några dagar så lilla Lucy fick följa med till stallet, hon väntar snällt utanför när jag hämtar Cassador i hagen. Medans Cassador fick smaska på lite hö inne så gick jag och Lucy in i ridhuset och plockade fram lite hinder. På ena långsidan byggde jag fram en oxer med galoppbom före och efter, 3m mellan. På andra sidan byggde jag upp en mini-trekombination. För ett sockerbitshinder, sen 7m till ett räcker och sist 10,5m till ett sockerbitshinder. Jag älskar att bygga hinder och övningar där man kan komma från båda varven, en liksidig häst är en glad häst :) Innan jag gick in i ridhuset så skrittade jag ut en runda och joggade, då motionerade en mycket glad hund. Cassador tyckte också det va skönt, han behövde inte vara ute så länge och lilla Lucy kutandes bredvid gillar han väldigt mycket. När vi kom tillbaka till ridhuset var det två tjejer där som skulle bygga upp lite mer hinder och för mig var det ok. Jag sa däremot att jag skulle bara komma några gånger på det som va frambyggt sen kunde de få ta de materialet. Så de stod där i mitten medans jag red runt, först hade de glömt en dörr öppen i väggen och Cassador gick inte i närheten av den, så de stängde den snabbt. Sen hade jag lagt Lucy i ett hörn med en stor brun filt, ja jag bäddade verkligen för att Cassador skulle bli livrädd 20m ifrån. Men det gick att övertala honom med att pussa lite på Lucy, kunde sen rida förbi någorlunda ;) Det va grymt bra med publik, då skärpte jag till mig lite extra.
Jag hoppade först fram på sockerbitarna i båda varven, Cassador var väldigt avslappnad och fin. När han kändes redo så kom vi på långsidorna en i taget och två gånger i varje varv innan jag kom på båda samtidigt i varje varv. That's it, jag kan inte fatta det själv men vi kom rätt inpå allt varje gång och min prins gick som en klocka. Jag fick till en magisk känsla och inte en enda gick drog Cassador iväg eller hoppade spänt <3 I morgon ska vi hoppa lite mer och förhoppningsvis kommer jag få det filmat, happy!
 
Resten av min fritid spenderades med syrran på stan, lite presentköp blev det och sen lunch med en kompis. Kompisen var sjuk så jag fixade även smarrig fika i form av glass med massa tillbehör.
Har ni haft en bra dag?! Jag hoppas ni alla haft en minst lika bra dag som jag, jag älskar att utnyttja dygnets alla timmar med nära och kära. Sen är jag så lyckligt glad att det gick så bra med Cassador, hoppas det går lika bra i morgon <3 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: