Allt på samma gång


 
 
Idag var det torsdag och jag lyckades boka in alldeles för mycket på just en dag. Vaknade självklart trött, ställde klockan lite tidigare för att jag skulle hinna med allt. Väl i stallet så byggde jag fram en liten nyttig bana som jag kom på igår. Skriver om den lite längre ner. När jag var klar och plockat undan allt så klippte jag resten av Cassadors kropp. Han är väldigt känslig på benen och speciellt bakbenen så jag blev väldigt glad när han mer eller mindre lät mig klippa honom. När jag var klar började jag känna mig stressad och något inom mig sa till mig att jag måste avboka eftermiddagens planer. Jag var ju tvungen att hinna bada Cassador med då han ska fotas i morgon och tävla på lördag. Så jag ringde till min tjejkompis och förklarade situationen, någon gång måste man säga nej och lyssna till sig själv. Jag har väldigt svårt att avboka och säga nej men i detta läge så var jag bara tvungen. Nu ligger jag i sängen, öm i kroppen efter klippningen och helt slut. Ska hinna åka till stallet igen och släppa ut Cassador innan jobbet, ville han skulle torka till ordentligt innan. 
 
Hoppningen idag gick så bra, inga missförstånd, bara en kokohäst som är rädd för den vanliga pallen och sockerbitshinderna. Tänk att kunna rida an hinder på 1m, oxer som räcke utan att känna att jag rider som en pannkaka och att Cassador inte blir helt galen. Jag måste bara få till detta på lördag också, måste, måste! 
 
På bilden kan ni se att övning 1. består av en klocka, upphöjda bommar på sockerbitar med 14 meter mellan sockerbitarna. Slipper man stega på böjt spår. Sen på nr 2. har vi ett vanligt räcke med bom på varje sida. Jag valde att stega 14m från det gröna sockerbitshindret till 2.an. Jag vill kunna komma i båda varven. Nr 3. är en vanlig oxer men även här vill jag komma från båda hållen. Jag valde att ställa den på de stället vi behöver träna på, ur sväng i högervarvet. Denna stegade jag 24,5m fram till det röda sockerbitshindret. Nr 4. är också en vanlig oxer som är relaterat med 21m fram till sockerbitshindret. Det blev en evighetsbana igen där man får växla tempo med lite lugnare inne i klockan men för att avstånden ska stämma måste man planera i god tid så man får in rätt avstånd till de lite större hinderna. Väldigt nyttig bana för oss båda, kände inte riktigt att jag hade tillräckligt med tid att njuta av den men jag avslutade väldigt bra och Cassador va grym hela passet. 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: