Rätt stig


 
 
Varje dag utsätts vi för livets prövningar, ska man ta höger eller vänster, ska jag tacka ja eller nej, våga fatta beslut som skapar framtiden. För mig, efter allt som hänt under alla dessa år måste man våga misslyckas, våga bryta ihop och känna att va fan är meningen egentligen?? För att sedan leva efter den där meningen, även om det är tungt och känns förjävligt. Så har jag trots det, alltid sett ljuset i tunneln, för mitt liv har aldrig någonsin varit lätt och en dans på rosor. Men jag lär mig hela tiden och idag känner jag mig stark med ett otroligt bra självförtroende. JAG är värd det bästa för mig, jag är värd att få lika mycket som jag ger, oavsett situation. 
 
Igår kände jag mig trött och hade noll pepp eller ork att göra något. Mitt jobb kräver mycket energi och styrka, något jag gillar men då mitt liv går i 200 hela tiden måste man ha dagar då man inte gör något. Sova, äta gott och film är bästa medicinen för återhämtning, Cassador klarar sig själv i stallet, vilket är så skönt. 
Idag är det en ny dag och vet ni?! Jag är back on track, bättre än någonsin. Åkte till stallet i morse, trimmade min fina prins, det går inte att beskriva med ord vilken lycka det är att få sitta på en häst som ger så mycket tillbaka som Cassador ger. Jag vet att vi har haft många tuffa stunder tillsammans och att han tillslut gav upp. För mig var det en svår tid att vinna tillbaka förtroendet och hitta den där kämparglöden igen. Men hade inte allt detta hänt som ligger bakom oss hade vi inte stått där vi är idag. Allt detta var meningen, jag är inte stolt och glad över det men för att lyckas ibland måste man ibland sukta på botten. Få en insikt vad som är rätt och fel helt enkelt.
 
När jag kom hem från stallet drog jag äntligen på mina löparskor som jag inte sprungit med på väldigt väldigt länge. Jag har inte haft lust, ork eller viljan till det, men idag. Visst kändes det tungt i början, vilket livet ibland känns, men när jag tagit mig igen det värsta så kunde jag sprungit väldigt långt. Men det gäller att ha en klok insikt i allt och inte bränna ut sig. Fyra kilometer räckte gott och väl som start idag, ser redan fram emot nästa tur med skorna. Frisk luft, styrka och fylla på med massa energi. Ja upp på stigen igen mot nya mål ❤ 
 
 
 
 
 


Postat av: Mamsen
2015-11-14 - 10:43:52

Härligt tänk pärlan!
Med och motgångar ingår i vår värld, det gäller att ta vara på stunder som ges och få lite livskvalité💞
Ha nu en härlig helg med de bästa👫
Kram kram

Postat av: Charlotte
2015-11-16 - 23:25:02

Kloka ord!😊


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: