Söndagen den 10 maj


 
 
Jag och Lexi åkte iväg ganska tidigt till Ätrabygden för att hoppa två 1.20. Jag hade aldrig varit där innan men det var ganska lätt att hitta. Jag hade handlat piller för att kunna tävla i huvudtaget, då jag var mer eller mindre sängliggandes hela lördagen. Men inte kunde jag ligga hemma en söndag när jag ville tävla. 
 
Det var en mycket givande dag på hästryggen, första rundan satt som en smäck, tråkigt nog ett ynka pet men annars kändes den super. Andra rundan gjorde jag ett big fel in i trekombinationen och det kostade oss alla fel på banan. Jag och Cassador har inte hoppat trekombination på 1,5 år så det var nog dags att börja träna på det. Jag red bra in men missbedömde helt och tyckte han skulle hoppat av alldeles för tidigt. Synd att jag ska göra så stora missar nu när jag sätter allt annat.. Men men, en sak i taget..
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag satt och raderde lite inlägg på instagram igår då jag vill göra den lite mer hästig så läste jag även igenom de som jag la upp i höstas. Där kunde det stå i stil med "åh jag kunde galoppera Cassador lugnt i hela passet", och då pratar vi utan bommar på marken. Jag har absolut inte glömt, det kommer jag aldrig att göra, men denna tid var ju inte så längesedan och se vart vi står nu. Min ridning och Cassadors lugn har aldrig fångats på en tävling som ni kan se i dessa klipp. Det är helt fantastiskt att se vår utveckling på mindre än ett år. Även om det blir lite missar nu och fel i resultatet så kommer det komma en dag då vi blir farliga på banan. Han vill så otroligt mycket väl denna häst och jag är aldrig den som ger upp, den där dagen kommer att komma. Vi ska bara träna och få mer erfarenhet, absolut inte skynda fram. En dag tror jag absolut att vi kan gå in och nolla en 1.40 bana, en dag i framtiden. Vi ska fortsätta på samma trappsteg ett tag till tills den känns säker och mer ruttinerad. Så lugn som Cassador var på framridningen, framhoppningen och under de två klasserna vi red har han aldrig varit. Bara det är ju faktiskt en vinst!!! <3
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Lexi Mudifaj 
 
 


Postat av: jessica jansby.
2015-05-13 - 23:14:30

Så tråkigt med trekombinationen men en dag kommer ni att nolla 1.40-klasser, ni båda två är riktiga fighters och nu fightar ni med varandra istället för emot. Så himla kul att se vilken utveckling ni har gjort!

Svar: Tack fina du Jessica, blev jätteglad för dina ord :) One day, one day <3
Ica

URL: http://jessicajansby.horseworld.se


Postat av: Erika Pettersson
2015-05-14 - 09:42:25

Va duktiga ni är!! :D
Men såg lite otäckt ut där på sista filmen jag som inte är någon hoppryttare tyckte iallafall de, men de gick ju ändå bra.

Har ni inte tränat på de på 1.5 år så tyckte jag ändå de gick bra sen när du kom på de igen. :)
Kämpa på!

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: saga
2015-05-14 - 19:14:05

Så tråkigt med rivningarna. annars tycker jag det såg fint ut, lite taggad häst hade du ;)

Svar: Lite, haha, jag tycker han är lugn om man jämför med hur han varit innan ;-) men tack ;-)
Ica

URL: http://sagapaulsson.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: