OneK



 
I måndags klickade jag hem något nytt till min tävlingsoutfit, det var verkligen på tiden att jag köpte mig en ny hjälm. Ni gissade på en ny kavaj men jag är så kär i min bruna så än tänker jag inte byta ut den, har en blå också som åker på ibland men jag är inte värd en ny kavaj riktigt än.
 
Varför köpte jag en OneK hjälm?? Jag gillar inte att köpa märken som sitter som en fluga på folk, jag gillar att vara mig själv. Alla gillar ju Kingsland och det enda jag äger i Kingsland är strumpor. När det kommer till hjälmar så har ju Samshieldhjälmen blivit en stor fluga hos folk. Visst är den stilren och helt ok, men jag vill ju inte ha något som alla andra har ;) Jag fastnade för OneK då den har det jag sökte efter--> svart, mocka, lite bling, bra passform och bra luftventilation. Jag älskar verkligen min John Whitaker hjälm men efter en klass så är den dyngsur och tar man av sig den vill man inte ta på sig den igen. Marcus Westergren rider i en OneK och jag såg han rida med den i Falsterbo förra året, riktigt snygg är den. Jag har bara provat den innan jag åkte till jobbet idag, den satt som en smäck och riktigt skön men en bättre utverdering får ni när jag ridit i den. Jag kommer dock inte ha den som en vardagshjälm, den kommer enbart att åka med på tävling.
 
 
OneK-hjälmen beställde jag på nätet och hemsidan hittar ni här nipet.se
 
 
Vad tycker ni?? Har ni sett den innan??
 
 
 
 
 
 


Postat av: Titti
2015-05-21 - 07:07:07

Jag har en också! Tycker att dom är riktigt snygga! Min är i mocka, svart utan bling men med en svart panel fram som är metallic färgad!

Svar: Låter ju riktigt snyggt 😊
Ica

URL: http://nafetiti.blogsot.se


Postat av: Sara
2015-05-21 - 16:38:14

Jag köpte en igår! Fast jag köpte den i mattsvart för jag gillar den bäst :) den är nog rätt vanlig inom dressyren med fakriskt! Men snygg och skön är den :)

Svar: Va roligt!! 😊 kommer vi vara lika snygga i sommar!!
Ica

URL: http://sarasandqvist.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: