Hopponsdag!


 
 
Hej allihopa!! Dagarna och veckorna springer iväg, juni är snart slut och snart är julen här... haha! Nä fy så hemskt det lät, men tyvärr går det fort åt det hållet. Sommaren har inte riktigt hittat hit än men jag hoppas att den tittar fram till Falsterbo, vilket är om 9 dagar som vi anländer. Jag tittade precis på väderappen och den säger faktiskt att det ska bli fint fredag och lördag ialf, sen visar den inte mer. Vi är helt lediga fredag, lördag och söndag, kommer att sitta bänkade och heja på alla man känner som rider unghäst eller i amatörtouren. Man kanske kan packa ner bikinin trots allt ^^.
 
Idag har jag och Cassador varit i Båstad och hopptränat för Amanda Ericsson, jag har tränat för henne i över 1,5 år innan och det kändes extra roligt att få komma tillbaka nu när Cassador är lugnare. Extra roligt blev det när Amandas första ord va "Va roligt att se dig igen". När man får omtänksamma ord som dessa vet man att de faktiskt bryr sig, även om man tränat för någon annan. Jag fick uppdatera henne lite om Cassador, vår träning och vad vi har gjort. Utan Pernilla hade vi aldrig stått där vi står idag, det sa jag till henne och att jag faktiskt kan åka iväg och träna för nästan vem som helst nu utan behöva skämmas. Idag träna vi på att få fram Cassador till hinderna då jag hela tiden kommer i undertempo och han inte kommer fram med nosen. Jag tror jag fick trycka på repeat 100 gånger innan min ridning satt som den skulle. Det kändes hopplöst ibland då JAG hela tiden förstörde för oss. Cassador är så in i bombens fin nu och jag bara pajar, som Amanda sa " Du har ju fått en helt ny häst nu och för första gången så väntar han på dig, nu måste du få fram honom lugnt". Det är precis detta jag har haft i bakhuvudet men inte fått till det, denna träning lossnade mycket på. Vi tränade mycket på relaterat avstånd, hoppa 3 småhinder med ett galoppsprång mellan där man måste komma tillbaka lugnt en bra bit innan. Vi kom väldigt ofta på halvdistanser och därmed en halva för mycket, förr kom vi med ett språng för lite så ni kan tänka vilken omställning det är för mig att rida nu. Skam den som ger sig, nu ska vi fortsätta att kämpa och kämpa! Jag kommer inte sluta träna för Pernilla men jag kommer nu att träna för både Amanda och Pernilla. Då Pernilla bor så långt bort och inte ofta tar sig hit kommer jag åka till Amanda då hon kommer bosätta sig i Falkenberg.
 
Nu till helgen hade jag bokat in 115 på lördag då det inte fanns någon 110. Men jag vill ha lite mer i bagaget och även Cassador så jag hade bokat in en 110 på fredagen avb B. Då alla avd A går efter alla avd B så får man vänta länge och jag börjar jobba 16 så jag kan inte vänta. Men det gör inget, en avd B kommer bli super.
 
 
Ha det gott så hörs vi av =)
 
 
 
Två shettisar rymde när jag kom dit och tyckte det va extra roligt att vara inne på banan när vi var där.
 
 
 
 
 
 


Postat av: Emelia
2015-06-24 - 15:32:09

Om det hade varit min häst o shettisarna hade rymt hade han skitit på sig! Är skit rädd för små hästar med lång tjock man o svan + islandshästar när dom kommer vet han inte vart han ska tag vägen! Haha :)

Svar: När jag hoppade banan en gång stod de en bit efter ett hinder så jag fick rida runt dem. Haha!! 😀 men den största tiden så sprang de in i hagen igen. Riktiga busfrön ;-)
Ica

URL: http://www.nouw/emeliaperala



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: