Dumma dator!!


 
 
Min dator ville inte starta idag, blev ingen film och ingen bloggning. Kaosdag.. Åkte för att handla och glömt korten i mobilskyddet som låg i ridhuset. Åkte hem och slängde ihop vad som fanns och sedan bestämde vi att det blir måndagsklubben ikväll så packa till det då jag åker direkt från jobbet. Fick börja tidigare så jag kunde gå tidigare. Duscha och en powernap på 15 min innan jag åkte och hämtade mitt mobilskydd och sedan jobb.
 
Men det bästa va att få träffa min prins igen, hoppade ut genom baksidan, ut i de små hagarna och sedan in till Cassador och pussade bokstavligt ihjäl honom ^^. Sedan fick han en lång genomgång av kroppen och massa borstning. Han va pigg och ville inte stå stilla. Vet ni vad, han har faktiskt gått upp i vikt och till och med skaffat sig lite muskler på rumpan. Tänk om det äntligen är påväg åt rätt håll.
 
Jag trimmade honom riktigt ordentligt i ridhuset idag, låång uppvärmning i skritt och sedan trav. Han har vilat den större delen av tiden jag varit borta så jag måste vara benhård från idag om jag ska få bra procent på lördag. Kan lägga upp filmen i morgon och skriva lite mer om passet och programmet. Hoppas bara min dator vill vakna till liv...
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: