Häst nr 3 i Februari


 
 
Hej alla, här nedan kommer lite info om lilla Sas som Cristina skickat. Jag ska ha hand om henne i en månad när hennes ryttare är ute och roar sig utomlands, men det är hon absolut värld. Vi andra som ska stanna hemma, fyrbent som tvåbent, måste trimmas. Cristina har gjort ett veckorschema till oss då hon är under igångsättning så ni kommer att få följa hur det går. Det kommer bli motionsträning, bommar och sista veckan lite hinder. Ser verkligen fram emot att rida denna häst, jag har ridit henne i två dagar nu och det är en mycket underbar individ. Snäll, mjuk och har en underbar elastisk galopp, (det där med humör har jag inte upptäckt än;).
 
 
Sabinilla (kallas Sas) f 08 e sandakan ue Camaro M. Ett känsligt sto med lite humör men ett enormt hjärta! Tre trevliga gångarter och mjuk i sin språngkurva. Hon är tävlad i hoppning fram tills Cristina köpte henne, nu är tanken att hon ska skolas om till fälttävlanshäst..det verkar passa henne bra då hon gillar att galoppera. Hon är en smart häst, när hon förstår uppgiften ger hon allt för sin ryttare! Hon gick Falsterbo och breeders som 5åring med goda resultat, Cristina och Sas hann bara komma ut på en 100~110 under maj månad. Hon tränade terräng två gånger och sedan tävlade i debutant klass och fick superfina poäng i dressyren (69%) och kom runt hela den läskiga banan. I juni blev hon halt och vi fick ta bort en lös benbit vi upptäckte under besiktningen. Efter lång o tråkig konvalescens så började de smått sätta igång henne, men det var något som inte var 100 lite fram o tillbaka och i oktober 2014 konstaterade de en korsbandskada. Det är svårt att säga hur den kan ha uppstått, tråkig timing framförallt.. 9 veckor senare var hon friskförklarad och dags att sätta igång igen!! Under tiden har hon gått på vattenband en gång i veckan för att underhålla musklerna lite.. hon rör sig dessutom mycket i lösdriften.. en speciell individ som är lite av en enmanshäst, Cristina säger "Jag blir alldeles lycklig av att rida henne! Mjuk, lätt, reglerbar, modig.. en guld häst!!"
 
 
Här nedan ser ni bilder på Sas och Cristina :)
 
 
 
 


Postat av: Emmie Sjödahl
2015-01-28 - 09:13:22

Härliga bilder! Hoppas det går bra med ridningen, så länge den "riktiga" ägaren/ryttaren är bortrest!
Hur/Var har du gjort fin hearder, den är jätte fin! Och en fråga till, vad använder du för kamera?

Svar: Det finns en länk, en rosa bild, på min sida, men här kommer länken. http://neapocalypse.se/. Hon fixar säkert din design om du vill och hon har tid =)
Ica

URL: http://eminett.blogg.se/


Postat av: Cissemiss
2015-01-28 - 11:41:17

Oj så vackert par! :) Ser ut att vara skapta för varandra.
Hoppas det går bra för ni två nu också!

URL: http://cissemiss.blogg.se


Postat av: Emelie Andersson
2015-01-28 - 12:33:09

Åh vilken fin! :)

URL: http://emeliiiiieandersson.blogg.se


Postat av: Anonym
2015-01-28 - 14:54:32

Kul att läsa om en till häst ett tag, ska bli spännande att höra om hur hon är i jämförelse med Cassador.

Svar: Det blir hela tre hästar ;-)
Ica

Postat av: ɑ n n i k ɑ
2015-01-28 - 15:34:15

Så fina bilder!

Svar: Tack <3
Ica

URL: http://blogofphoto.webblogg.se


Postat av: MalinKalin
2015-01-28 - 22:23:56

Vad kul med en till häst ett tag :)

URL: http://malinkalin.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: