Så fina hästar :)


 
 
Alla tre hästar är ridna, Sas fick galoppa ute idag och hon börjar ta för sig mer och mer, känner verkligen att hon börjar få mer energi. En mycket glad Sas :)
 
Corvette vilade i lördags då jag inte hann med henne och igår blev hon tömkörd lite snabbt innan jobbet. Idag linade jag henne först för att tömma henne på energi men hon hade inte så mycket så jag hoppade upp. Travade mycket fram och hon frustade och kändes så fin. Sen var det likadant i galoppen, red mycket fram och jobbade henne stadig då hon lätt kan byta galopp på långsidorna när hon ökar. I slutet så bara rullade hon, frustade gott och jag kunde bara sitta där med en fantastisk känsla. Corvette älskar verkligen denna ridning, det kan jag känna i hela kroppen och det är så roligt att rida henne igen. Mycket glad och positiv tjej <3 
 
Cassador hade jag inte mycket tid över till så det fick bli lite på lina och sedan lite barbacka ridning, men det gjorde inget. Han kändes otroligt fin, lugn och avslappnad <3 Det känns så bra just nu, jag är en mycket glad över mina hästar och deras prestation!!
 
 
 
Corvette har fått en ny beundrare, en gammal barndomsvän ;) 
 
 
 


Postat av: Maja
2015-02-16 - 19:02:42

Fina!! :D

URL: http://majawallstrom.se/


Postat av: Andrietta Svärdh
2015-02-16 - 19:51:50

Härligt att de känns så fina!

URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/


Postat av: Mamsen
2015-02-16 - 20:32:13

Härlig bild på er =))
kramis


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: