Ny månad


 
 
Då var vi inne på februari månad, bara 11 månader kvar på detta år. Idag har jag packat och flyttat det mesta till nya stallet men inte orkat packa in och upp allt. Tänkte gå lite ordning först hur jag vill ha det i skåpet. Corvette fick gå ute lite medans jag packade, en liten hage vid stallet, såg ganska lugn ut. När jag var klar så var det dags att lasta Corvskruttan, hon talade tydligt om för mig att det räckte gott och väl med 4 timmar i transporten igår, så efter mycket övertalan och X antal stegringar så gav hon upp. Jag märker det tydligt på henne och då går hon rakt på och stannar där. Alltid när jag lastade henne förr med Cassador stod hon alltid på den högra sidan då hon gillar att gå upp där och jag har mer kontroll då hon lätt flyttar dig till vänster. Men men, hon gick ju på tillslut, tycker ändå att hon i huvudet verkar vara lite lugnare än tidigare, förr kunde hon stressa upp sig mer och frusta som en hingst. Idag var det bara lite, eller ganska mycket trots, men jag känner mig fortfarande säker med hennes hantering. Som jag sagt tidigare, hade hon varit en häst på 1.70 hade jag aldrig klarat av henne, varken i ridning eller hantering. 
 
Väl framme på DC stables så va hon lugn, lastade ut själv och gick in i stallet. Hann inte rida henne eller någon häst idag, men släppte Corvette en stund i ridhuset. Tyckte underlaget va lite läskigt och bootsen, herrejösses vilka knälyft hon fick till. Hon sprang knappt alls, jag bad henne springa lite men hon bjöd inte på mycket show så jag lät henne vara.
 
Nej nu måste jag äta upp det sista, sova middag och sen gå ut med hunden. I morgon ska 3 hästar ridas och sedan är det årsmöte på jobbet, huh, trött redan nu av att tänka på det. Vi hörs i morgon <3
 
 
 
 
 
Corvis hade en stor publik idag :) 
 


Postat av: Susanna
2015-02-02 - 17:09:13

Hihi, vilken söt fanclub hon har :-)

URL: http://susannalundgren.blogg.se


Postat av: Andrietta Svärdh
2015-02-03 - 13:31:17

Vad fint där ser ut! :)

URL: http://andriettajosefin.horseworld.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: