Torsdag = Fredag


 
 
Hej allihopa!! Idag var det inte lika fint väder ute, men så länge det inte regnar så är jag nöjd. Däremot sk adet göra det i helgen när man ska tävla, lite surt men jag jag är glad att man är inomhus och hoppar då. Cassador trimmades igenom ordentligt idag och jag va nöjd över mig själv då jag verkligen fick igenom båda varven så det kändes väldigt bra. Däremot så tyckte Cassador det va så tåkigt efter halva passet att han helt plötsligt vägrade vara avslappnad i ena hörnet, hej giraff... suck!! Har ni också en häst som är tittig i hörnen i ridhuset, typ samma varje dag?! ;)
 
Huh, jag har precis skurat och städat hela lägenheten, slipper man göra det i helgen och i morgon kommer även en kompis hit. I morgon är jag ledig och det blir tävling på eftermiddagen, en klass om dagen blir det fredag, lördag och söndag. Jag ska trimma min hjärna ordentligt innan varje start, det är slut på mesandet, jag MÅSTE rida ordentligt. Upp till bevis dessa tre dagar nu!!!
 
Nej nu måste jag ta en powernap, hade övertid på jobbet idag igen och det är nog bara början av nästa månad. Maj är nämligen den jobbigaste tiden på jobbet, om man väljer att stanna kvar och hjälpa företaget så klart. Ha det underbart nu så hörs vi av i morgon!!!
 
 
 
 
 
 
foto: Lexi Mudifaj
 
 
 


Postat av: Anonym
2015-04-23 - 22:18:21

Vart jobbar ru?? :))

Svar: Jag jobbar på Martin & Servera, ett stort matlager :)
Ica

Postat av: Escaping Reality-ett nytt liv
2015-04-24 - 17:42:40

Hade en sådan häst för ett antal år sedan, han var livrädd för ett hörn i ridhuset och när jag äntligen lyckades få honom lugn och gå förbi ordentligt var det dags att byta varv och då blev hörnet farligt igen. Hopplöst!

URL: http://escapingreality.spotlife.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: