Borta bra men hemma bäst.


 
 
Jag gillar verkligen att vara hemma i småland men jag skulle inte vilja flytta tillbaka, alldeles för långt till många och bra tävlingsplatser ;) 
 
Började morgonen med att åka och byta däck på släpet, köpte nya sommardäck till bilen igår och jag fick dem ditsatta så jag slapp ett mindre ekipage idag. Sen städade jag ur hela bilen väldigt noga, den innehöll mest grus och damm. Tvättade även utsidan och alla 8 fälgar. Pappa fick två uppgifter och det var att kolla luften i däcken och sätta upp equipeloggan, väntar bara på att mitt namn ska komma. Hade ett innan men det blev pyttelitet så tog bort det. Nu är vi verkligen rustade för sommarens tävlingar och alla väder!
 
Sen har vi haft påskmiddag nummer två, en stor lax som jag fångat i frysen. När vi var klara med kalaset kom en kompis och hämtade upp mig. Hjälpte min vän med hennes häst igår, då trimmade jag mest på marken, sedan fick kompisen hoppa upp i slutet. Idag jobbade vi lite på marken men sen hoppade jag upp och trimmade igenom den svarta damen ordentligt, varvade med att ta mig över bommar och ökade successivt med lite krysshinder. Sist fick hon hoppa upp och hoppa lite själv, hon skrattade glatt och sa "shit, det är som att sitta på en ny häst". Min vän har precis köpt sin första häst och man har ju själv varit där. Viktigt är det då att ta hjälp från någon som har lite mer erfarenhet, kanske använda sig av lite privatträning innan man hoppar in i stora grupper. Min vän har köpt en liten oslipad hopphäst, fd dressyrhäst, och jag tror de kan ha väldigt roligt tillsammans. En fantastisk häst som älskar att jobba med sin ryttare! 
 
Nu ska jag fortsätta äta massa gotte, framför en film med bästa mor och far <3 
 
 
 
 
 
Fick ett sms idag och en bild på Corvette och hennes nya hagkompis. När man ser Corvette äta mat med en annan mule bredvid, då gillar hon verkligen kompisen :) 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: