Äntligen den där känslan


 
 
God morgon, god eftermiddag eller nä det ä ju go kväll nu, ialf så vaknade jag precis. Vi kom hem från tävling och stallet efter 14.00. Då ställde jag mig och lagade mat, jag va inte sugen på mat från tävlingen, samma grillmat som vanligt, sedan hade jag redan köpt mat som jag tänkte fixa. Det blev bakad potatis med en supergod och enkel kräftröra, bland de godaste och friskaste jag ätit på länge. När potatisen va i ugnen så hann jag till och med att marinera en stor helgkyckling som fortfarande ligger och gottar sig i kylen. Det ska bli kvällens mat och jag älskar att göra egen marinad, det blir så mycket godare än köpe.
 
Nu tillbaka till tävlingsdagen, för en gångsskull är jag riktigt stolt över mig själv och min insats inne på tävlingsbanan. Visst igår fick vi till en nolla och en 7:e plats av 33, men jag va så långt ifrån nöjd och väldigt besviken. Jag va både arg, ledsen och ångesten välde över mig. Jag vet att jag kan bättre, jag får till det superbra hemma nu på träning, även på framridningen är han hur fin som helst. Framhoppningen känner vi oss säkra om vi får en gnutta hjälp av någon, bara några få ord hjälper mig så mycket. Igår hjälpte en vän mig från stallet, några ord och det kändes så mycket bättre. Även idag så hjälpte en annan vän som själv skulle tävla men mycket längre ner i starterna, det va verkligen guld värt. Hon hjälpte mig med hinderna så jag slapp att tänka på det, hon coachade mig och gav mig även nya tips med ridningen. Cassador blir väldigt spänd på tävling och när jag sätter mig ner i sadeln innan hinderna så blir det ett större moment spändhet och faktiskt mer ojämnt än när jag är lite lätt i sadeln. Så jag tog med mig detta in på banan och fick till en superrunda, förutom stoppet. Så jäkla typiskt när man får till det bra och ingen film på det, hade ju velat se om känslan stämde även på film. Sen kan jag inte riktigt få kläm på stoppet, men vi gled in i hindret och Cassador gillade det inte. Han blir så frustrerad när sådant händer så han ställer sig lätt på bakbenen, men jag försöker lugna och klappa honom. Det hjälper faktiskt och när man kommer igen så behöver jag inte ändra på något då Cassador verkligen vill ta sig över och göra rätt för sig. Jag fortsatte med samma ridning men jag tog ut svängarna lite mer till sista hindret som va en kombination.
 
Det var verkligen skittråkigt med stoppet då jag tror jag hade fått en helt ok tid, inte i toppen men ändå bra. Men vet ni, ett stopp är faktiskt ibland bättre än att lägga en häst i botten flera gånger och man nollar, som igår, och att hästen behöver rädda ryttaren i många språng språng. Jag tror att Cassador åker hem med massa positivitet idag, mer än igår, dock så tror jag att mjölksyran börjar gottar sig lite i hans kropp, det känner jag på sprången. 
 
Igår va jag väldigt nervös och lite osäker, det speglar sig i min ridning inne på banan och jag rider som en kratta. Idag var jag sjukt bestämd på att göra mycket bättre ifrån och jag ville göra det rätt för Cassador. Även hjälp på banan gör väldigt mycket. I morgon hoppar vi en 1.20 till och då ska jag ta med mig nollan från i fredags och ridningen från idag. Cassador kommer även att vara lite lugnare, hoppas jag, då han redan fått hoppa av sig i två dagar. Det var verkligen stor skillnad på att rida honom igår och idag, igår var det en tickade bomb som exploderade verkligen, idag va han faktiskt väldigt lugn och grymt koncentrerad <3
 
 
Tack alla ni för att ni stöttar mig och kommer med peppande ord, det ger mig otroligt mycket! 
 
 
Här kommer ett litet filmsnutt på de tre sista hinderna efter stoppet.
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från igår
 
 
 
 
 
 
Tack för bilderna Alma <3
 
La upp denna bild på instagram igår, skrev "En kratta till höger och en stjärna till vänster som delar en knipppe morötter". Han är alltid värd massa gotte min fina prins, även om han inte drar hem storvinsten. Han gör alltid sitt bästa och det är det som är så fantastiskt att sitta på denna häst, han är värd alla morötter på denna jord.
 
 
 


Postat av: Mamsen
2015-04-25 - 22:11:24

haha.... ni är för söta =))

Postat av: saga
2015-04-26 - 14:43:56

så fina! :D

URL: http://sagapaulsson.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: