Host, host...


 
 
Ingen rolig natt alls, hade sett fram emot morgonen då jag tyckte jag mådde så bra igår så förtjänade jag ett pass på hästryggen men nej nej sa hostan och höll uppe mig hela natten =( Så jag fick somna om och sova ut ordentligt, sedan har jag gjort tråkiga men nyttiga saker som att tvätta hästsaker, täcken m.m. 
 
Eftersom jag va så dålig i söndags och inte va i stallet blev inte det dära mötet av utan jag ringde till hen nu och planerade lite. Hen tyckte vi skulle komma igång så fort som mjöligt så vi inte hamnar i den där svackan igen, nu när Cassador har fått vila från allt och ska komma tillbaka med positiv energi så måste vi göra rätt från början och inte låta tiden springa iväg. Så förhoppningsvis blir det av nästnästa helg. Då kör vi lördag och söndag, men vi skulle bestämma mer i nästa vecka :) Då kommer allt att dokumenteras, filmas och fotas så ni får vara med och se hur det går. Spännande....
 
 
 
 
 
 


Postat av: silverbjälke
2014-09-23 - 18:05:45

Det är bra, det ger dig ju typ 10 dagar att dubbelkolla igångsättning med foder efter vilan och spana lite på hovar & skor så han är redo både mentalt och fysiskt att börja komma igång igen. Håller tummarna, kul.

URL: http://finest.se/silverbj%C3%A4lke



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: