Fått mycket gjort :)


 
 
Satte klockan på 08.00 då jag inte somnade fören efter 01.00 inatt, låg och drog mig en 30 minuter sen tog jag tag i mitt liv. Gick upp och drog på mig löparkläder på en gång, gav mig ut med musik i öronen och promenerade upp till galgberget. Eftersom jag har haft benhinneflammation när jag va gymnast så är jag väldigt noga med att alltid gå en bit innan jag börjar springa, speciellt när man kommer direkt från sängen. Sprang inte så långt idag, runt 4 km på spåret men avslutade med mördartrappen där jag kämpade två varv med höga knän. Den är väldigt lång och nästa gång ska jag faktiskt räkna alla steg och ta bild så får ni se. Alla som tränar ute skulle ha en sådan trappa i närheten, grymt bra träning och perfekt avslut på en löparrunda.
 
När jag va uppe på galgberget och sprng stötte jag på Susanne från equipe som va ute på en morgonpromenad med hunden Lucy. Jag har ju passat Lucy några gånger i sommar då hon hade valpar och inte kunde följa med Susanne på tävling. Ialf, så sa vi bara några snabba ord innan jag skulle springa vidare men Lucy blev ju självklart jätteglad och kände igen mig. Hon sprang lös och ville följa med men Susanne ropade tillbaka henne och gav henne godis och när jag va en bra bit bort ville inte Lucy alls vara kvar så hon kutade bort till mig. Haha, busiga hund, så jag fick springa tillbaka med henne. Hon va säkert sugen på en löprunda :) Härligt med djur som fattat tycke för en, goa Lucy.
 
Gick in till stan en liten sväng efter löpningen, orkade inte gå hem mellan och sedan ner igen. Butikerna hade inte öppnat så inte mcyket folk i stan. Smet in en sväng och handlade mat och sedan gick jag faktiskt till Solarieöarna, gillar ju inte att sola så, lite äckligt men också farligt. Men jag vill ha kvar min bränna till bröllopet i helgen så jag tror allt jag str ut med lite äckel solarie i veckan.
 
Påvägen hem gick jag in till Susanne och pratade lite till, vi ska ses nästa vecka på ett längre möte för de båda hade så mycket för sig och jag känner mig bara i vägen så jag sa att jag kommer tillbaka. Susanne och Fredrik som jobbar med equipe i Halmstad har inte en lugn dag, fullt upp med beställningar hela tiden. Både på gott och ont, men jag hoppas att jag kan hjälpa dem lite mer i framtiden.
 
 
Så taggad med att komma igång med riktig träning nu, sur för att jag inte kan rida. Men allt har sin tid och inom en snar framtid sitter jag där på hästryggen, varje dag, där jag hör hemma <3
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: