Razzia 4 årigt sto


 
 
Denna söta lilla tjej har verkligen utvecklats enormt, hon är en envis liten dam men hon gör det med stort hjärta. Jag är väldigt noga med att tänka mig för många gånger när jag hanterar en främmande häst, en häst som inte känner mig, likaså som jag känner den. Men Under denna korta tid har vi kommit varandra närmre, ja det är ju jag som gör den goda maten och kommer med äpplen, så kosntigt om jag inte vore populär ;) Nej men respekt är något man skapar och ett förtroende är nog så viktigt. Även om jag och Cassador litar på varandra och han aldrig skulle göra mig mer illa än alla hans småbett så tänker jag mig för. 
 
Razzia fick hoppa några skutt idag och vi var även ute och fotade lite. Bilderna blev så otroligt fina och hon är verkligen sockersöt. Önskade jag hade en gård och pengar så jag kunde köpa henne till Cassador, för hela förmiddagen idag så skrek hon efter honom medans vi fixade han inför träningen. När vi kom tillbaka stod hon där och väntade, på sin kärlek. Och när han kom in i hagen så gör hon som hon alltid gör Razzia, trycker upp ansiktet i hans och säger att hon saknat honom. Det ser ut som om de aldrig sett varandra först, de blåser upp sig och pussas. Aaaw, hur ska jag kunna skilja dem åt <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Erika Pettersson
2014-10-26 - 23:26:48

Så fina ni är :D

URL: http://erikapettersson.webblogg.se/


Postat av: anna
2014-10-27 - 09:02:12

du är så enromt duktig och allt du gör du varka ha ett stort hjärta av guld du är en stor förebild för många <3

Postat av: Noomie
2014-10-27 - 09:32:28

Hon ser verkligen häftig ut! Men har du henne bara som ett projekt, eller vad är tanken med henne?(: (har ju vart iväg från allt som har med bloggar att göra ett bra tag, så har säkert missat en del... :( :P)

Svar: Tack :) Roligt att du är tillbaka :) bara att fråga om du missat något. Razzia kommer en dag att säljas, när det blir får vi se. Men jag kommer inte att behålla henne, just nu utbildar jag henne bara :)
Ica

URL: http://lexx.blogg.se


Postat av: Mamsen
2014-10-29 - 13:52:26

Ohh...så fina höstbilder på er =))
Kram


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: