Lilla jag


 
 
Tack för dina varma ord Anna, dessa ord kommer jag aldrig vänja mig vid, lilla jag, en förebild?!
 
 
Anna 
 
du är så enormt duktig och allt du gör, du verka ha ett stort hjärta av guld du är en stor förebild för många <3
 
 
Vill även passa på att tacka er alla, varma och omtänksamma ord kommer in hela tiden. Jag känner mig lyckligt lottad som inte får in så mycket elaka kommentarer. Önskade fler bloggar hade läsare som jag har <3 Att få bli kallad förebild av flera olika läsare är väldigt stort som en bloggare. Jag tror inte, ialf inte jag, att man går in som bloggare för att bli just det. För många bloggare som har storhetsvansinne provocerar sig fram sina läsare, om man inte gör det på ett bra sätt tror jag många läsare faller tillbaka. Mår dåligt och får elaka kommentarer. Känner att jag har hittat min röda tråd, bloggen handlar om mig, min vardag, flikar in med lite vad jag tycker och tänker och mitt brinnande intresse för hästar. Även att man som ridtjej kan börja och lyckas på äldre dagar, hur många grenar kan man det i?? 
 
 
 Foto: Lexi "Bästa" Mudifaj 
 


Postat av: Emelie
2014-10-27 - 12:29:49

Det där med att du inte får elaka kommentarer är nog för att du verkar vara så "på jorden" du tror inte att du är nått, försöker inte vara bättre än alla andra. Provocerar inte, skryter inte.
När det går bra för dig på tävling, med sponsorer eller bara dina framsteg med Cassador så blir jag glad för din skull, Även om jag inte känner dig. Så känner jag inte för någon annan bloggare jag följer.

URL: http://komkoma.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: